Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро би било да се реновира да се постават рефлектори па да игра и Македонската Репрезентација.Јас мислам дека ќе крца стадионот..
Што ако направиме споредба?
Фудбалерите на Вардар гаѓани со камења, Таневски погоден во глава. Од главната трибина псотојано гаѓање со камења, петарди и шишиња.
Гаѓани директни учесници на мечот. според сите правила судијата треба да го прекине мечот и да го добиеме мечот службено или се лажам
Да важат правила во Тетово нема еден меч да заврши регуларно.
Јорде гаѓан со камења, а он добива црвен ради тоа што вратил камен кон трибините.
А како дошол тој камен кај него? Или пак од небото му паднал во рака?
Вардар-Пелистер.
Пресметка на навивачки групи, влегување во терен за пресметка со противничките навивачи, инциденти вон терен меѓу навивачи, НЕМА НИКАКВО ВЛИЈАНИЕ ВРЗ УТАКМИЦАТА. Сепак со самото тоа што се влегло во терен казна мора да има.
Епа ако нас ни дадоа два меча, очекувам за вас после камњата упатени кон Јорде, и камењата кон нашите играчи, да ви опнат една тешка казна. Ама знам дека нема ништо од тоа да се случи.
Што дочекав ејјјј, од фан на Шкендија да слушнам Вардар е фаворизиран од институциите![]()
Никогаш не сме нападнале противнички фудбалери, се случувало на стадиони кај што е блиску трибината до игралиштето некој да плукне по противнички играч, или пак да долетаат ХАРТИЕНИ ЛЕНТИ кој некој играч кои нема ни да ги осети ако го погодат, ама да се гаѓа со КАМЕЊА никогаш не се случило.Greshka si , a i sam znaesh , toj natprevar vo Skopje protiv Pelister trebashe da bide PREKINAT i da ne prodolzheshe , ne e mesto za taka nareceni Huligani koi shto begaat od 2 specijallci , isto taka beshe KATASTROFALNA organizacijata , a nashle tamu za Shkendija da zboraat ..
Normalno e toa , i shto se cudish , ne ste favorizirani od insituciite... DAJ TE MOLAM , ve napravija shampioni , a trebashe da igravte vo 2liga , zashto ne bevte kazneti lani za Vardar-Shkendija 2-0 koa napadnavte nasha uprava? Si zaborail izgleda..
A ti si zaborail lani koa gi igravte natprevarite vo Gjorce , vo taa tribinata shto bevte , frlavte predmeti milion pati protiv Renova ...
Никогаш не сме нападнале противнички фудбалери, се случувало на стадиони кај што е блиску трибината до игралиштето некој да плукне по противнички играч, или пак да долетаат ХАРТИЕНИ ЛЕНТИ кој некој играч кои нема ни да ги осети ако го погодат, ама да се гаѓа со КАМЕЊА никогаш не се случило.
Всушност ако успееш да внесеш камен на меч во Скопје секоја чест
Плус треба противникот страшно да испровоцира за да му се обрне внимание.
Кај вас стандард е да се гаѓа по голманите.
Управата никој не ви ја нападнал, имаше ОБИД за напад врз резервните фудбалери поради тоа што некој пушти вест дека биле навивачи.
Никој ниту дојде до нив, специјалците спречија одма, и ги извадија од трибина.
Јас може имам умисла и да те убијам тебе, ама дур не почнам да те тепам никој неможе да ме казни. Ја сваќаш разликата?
За втората лига нема ни д ти вратам, веројатно после 20 години кога ќе ти се развие мозочето ќе сватиш дека купување на лиценца за место во одредена лига е ЛЕГАЛНА работа
Прво крекавте немало казна,демек ни помагале.
Сега има казна, па зошто била толку мала (иако е реална и не е воопшто мала со оглед на тоа што инцидентот воопшто не влијаеше врз натпреварот и се случи за време на полувремето).
Ни помагале институции, сите стоеле позади нас, а во Кратово ем дававме пари за карти ем не ни беше дозволен влез. Кај беа институциите да помогнат тогаш а?
Абе море тапчо, па од кај каменот иначе? Нормално од небо падна ко знамето што падна од ветрот...А како дошол тој камен кај него? Или пак од небото му паднал во рака?![]()
Моментот е што полицијата во Кичево ни "потврди" дека знамето паднало од ветеротАбе море тапчо, па од кај каменот иначе? Нормално од небо падна ко знамето што падна од ветрот...
Ти им објаснуваш со факти, они закржлавени во тоа мозоците.
Па и не е чудо што поголем дел од населението има стереотипи за навивачите во Македонија и ги сметаат за најглупите луѓе во општеството
Се заради вакви амеби што пишуваат по интернет страни, доста се караат како имбецили по ФБ и си упатуваат интернет закани, мораа и едно од малкуте места кај што може корисен муабет да се направи да го запоседнат![]()