Не беа во илјади пошто надвор се случуваше ова. Не викам дека требаше да ги истепа туку дека јаде гомна безвезе, јаки само зад ограда, покажува среден прст па што очекуваш после сите еден по еден да ти дојдат да се тепаат со тебе!
И не е La higuera, потплно грешиш. Друг човек е тој.
Јорде не провоцирал прв...ќе ти смее некој наголемо бе
Тој само што дојде кај голот пред нашата трибина без никој да се замара со него тој испи од водата и потоа прскаше накај нашата трибина, тоа викаш не е провокација а !?
Јорде не почна да покажува среден прст откако беше гаѓан, само што почнавме да сканираме Јорде педер, тој ги крена прстите!
Сум го гледал Јорде во дресовите на повеќе екипи и знам како функционира човекот, нема потреба да ми кажуваш

Знае да се прави манга, да му швркне нешто да фати да дрибла, во воздушен дуел намерно да крене нога и да отиде остро на противнички играч, ама НИКОГАШ не почнува прв со провокации кон публиката. Може да направи некоја глупост на теренот со што ќе го навлече гневот, ама дека прв ве испровоцирал тоа мало морген.
Болдот: Ма немој да ме јебеш бре
Вие сте почнале со Јорде педер, сте го испровоцирале, ви покажал среден прст, сте почнале да гаѓате со камења.
Камења на трибина? Имате ли воопшто контрола на вратите?
Мада таму може и од стадионот да изрониш некој камен пошто е во фаза на распаѓање.
Јас незнам лига во светот во која што при погоден играч или судија со камен МЕЧОТ НЕ БИЛ ПРЕКИНАТ, освен Македонската.
Да потсетам:
Тетекс-Шкендија Дупната аркада на линискиот судија од страна на Балисти, погоден со тврд предмет.
5:10 на видеото.
Играта продолжува, како ништо да не се случило.
Шкендија-Тетекс Јорде гаѓан со камења, судијата не само што не го прекинува мечот, или бар да побара чистење на трибината како што се прави на кошаркарските мечеви, туку му дава црвен на голманот на Тетекс
Шкендија-Вардар Таневски погоден со камен по глава, во текот на цел меч фрлани петарди и шишиња од обичната пунлика кон клупата на Вардар
И после вие ќе ми плачете, море мрш таму