Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
a i zosto nekoj misli deka natprevarot bil namesten. Pa Drita igracki e pojak od Teteks, natprevarot se igral vo Tetovo, poveke publika sigurno imalo za Drita. Znaci ispolneti site uslovi za da Drita ostvari pobeda

Ова е убедливо најбедно оправдување или не знам како поинаку да го окарактеризирам за поразот на Тетекс.

Ова е убедливо најбедно оправдување или не знам како поинаку да го окарактеризирам за поразот на Тетекс.
a kako opravduvas deka sekoj poraz go OPRAVDUVAT so mestenka !!!! pa da ne mestat ke kaze covek vo UEFA grupite ke igraa sekoja godina...toa e BEDNO

a kako opravduvas deka sekoj poraz go OPRAVDUVAT so mestenka !!!!
Можеби и затоа што е местенка, ете според кажувањата Јорде на полувреме си заминал, у тимот нема никаква атмосфера, не се почитува авторитет. Очигледно нешто смрди, не е толку слаб Тетекс да изгуби од Дрита, кој сака нека збори. У најмала рака нерешено ќе изиграат

pa da ne mestat ke kaze covek vo UEFA grupite ke igraa sekoja godina...toa e BEDNO

Ова, не ти го разбирам.

Можеби и затоа што е местенка, ете според кажувањата Јорде на полувреме си заминал, у тимот нема никаква атмосфера, не се почитува авторитет. Очигледно нешто смрди, не е толку слаб Тетекс да изгуби од Дрита, кој сака нека збори. У најмала рака нерешено ќе изиграат

Ова, не ти го разбирам.
mnogu dobro razbiras :) pa veke preku takvoto...sekoj poraz na tetex se kvalivikuva od strana na nivnite navivaci kako MESTENKA...
Jorde znaeme kakov egzibicionist e,nisto novo od nego...barem ednas neka priznat cesen poraz ...

mnogu dobro razbiras :) pa veke preku takvoto...sekoj poraz na tetex se kvalivikuva od strana na nivnite navivaci kako MESTENKA...
Jorde znaeme kakov egzibicionist e,nisto novo od nego...barem ednas neka priznat cesen poraz ...

Воопшто не разбирам.
Очигледно ти некој друг Тетекс познаваш.

А оти ти е чудно то?
Му требат пари, како да не местат?

Јас двојка ја одиграв денеска, а еден пред мене X во 1 истата утакмица и бааѓи пари стави тој на неа, очекуав да победи Дрита на овој меч, не глеам Тетекс што е нешто повеќе од нив, онака само се држи во живот ради реда. Па уште и курчење по темата и ги заебаваат другите.:D

Јас двојка ја одиграв денеска, а еден пред мене X во 1 истата утакмица и бааѓи пари стави тој на неа, очекуав да победи Дрита на овој меч, не глеам Тетекс што е нешто повеќе од нив, онака само се држи во живот ради реда. Па уште и курчење по темата и ги заебаваат другите.:D
Во ред. Не дека се јаки, ама и да местат нема ништо чудно. Јбг, криза е кај нас, никој нејќи да вложва во клубојте.
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:59 ---
za pari se mesti 2-1 ili obratno,kako nie komsite so mestime :P
stvarno da se mesti sekogas vo tvoja steta ne e bas nesto logicno...
Протести против тимот. Тимот ќе испадни 2ра лига, играчите ќе си заминат на друго место кај шо ќе земат плата.

Во ред. Не дека се јаки, ама и да местат нема ништо чудно. Јбг, криза е кај нас, никој нејќи да вложва во клубојте.
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:59 ---

Протести против тимот. Тимот ќе испадни 2ра лига, играчите ќе си заминат на друго место кај шо ќе земат плата.
pa toa Povise na SABOTAZA lici...

Кој не бил денеска на стадион, нека не си носи некои заклучоци. Најтрагично е што и кога местат нашиве, незнаат да ја наместат без да биде толку очигледно.
И затоа ви викам, кој не бил нека не коментира. Поочигледно од ова мислим дека неможе да биде, освен играчиве да почнат сами автоголови да си даваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom