Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
a i zosto nekoj misli deka natprevarot bil namesten. Pa Drita igracki e pojak od Teteks, natprevarot se igral vo Tetovo, poveke publika sigurno imalo za Drita. Znaci ispolneti site uslovi za da Drita ostvari pobeda
Ова е убедливо најбедно оправдување или не знам како поинаку да го окарактеризирам за поразот на Тетекс.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ова е убедливо најбедно оправдување или не знам како поинаку да го окарактеризирам за поразот на Тетекс.
a kako opravduvas deka sekoj poraz go OPRAVDUVAT so mestenka !!!! pa da ne mestat ke kaze covek vo UEFA grupite ke igraa sekoja godina...toa e BEDNO

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
a kako opravduvas deka sekoj poraz go OPRAVDUVAT so mestenka !!!!
Можеби и затоа што е местенка, ете според кажувањата Јорде на полувреме си заминал, у тимот нема никаква атмосфера, не се почитува авторитет. Очигледно нешто смрди, не е толку слаб Тетекс да изгуби од Дрита, кој сака нека збори. У најмала рака нерешено ќе изиграат

pa da ne mestat ke kaze covek vo UEFA grupite ke igraa sekoja godina...toa e BEDNO
Ова, не ти го разбирам.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Можеби и затоа што е местенка, ете според кажувањата Јорде на полувреме си заминал, у тимот нема никаква атмосфера, не се почитува авторитет. Очигледно нешто смрди, не е толку слаб Тетекс да изгуби од Дрита, кој сака нека збори. У најмала рака нерешено ќе изиграат

Ова, не ти го разбирам.
mnogu dobro razbiras :) pa veke preku takvoto...sekoj poraz na tetex se kvalivikuva od strana na nivnite navivaci kako MESTENKA...
Jorde znaeme kakov egzibicionist e,nisto novo od nego...barem ednas neka priznat cesen poraz ...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
mnogu dobro razbiras :) pa veke preku takvoto...sekoj poraz na tetex se kvalivikuva od strana na nivnite navivaci kako MESTENKA...
Jorde znaeme kakov egzibicionist e,nisto novo od nego...barem ednas neka priznat cesen poraz ...
Воопшто не разбирам.
Очигледно ти некој друг Тетекс познаваш.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
А оти ти е чудно то?
Му требат пари, како да не местат?
Јас двојка ја одиграв денеска, а еден пред мене X во 1 истата утакмица и бааѓи пари стави тој на неа, очекуав да победи Дрита на овој меч, не глеам Тетекс што е нешто повеќе од нив, онака само се држи во живот ради реда. Па уште и курчење по темата и ги заебаваат другите.:D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас двојка ја одиграв денеска, а еден пред мене X во 1 истата утакмица и бааѓи пари стави тој на неа, очекуав да победи Дрита на овој меч, не глеам Тетекс што е нешто повеќе од нив, онака само се држи во живот ради реда. Па уште и курчење по темата и ги заебаваат другите.:D
Во ред. Не дека се јаки, ама и да местат нема ништо чудно. Јбг, криза е кај нас, никој нејќи да вложва во клубојте.
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:59 ---
za pari se mesti 2-1 ili obratno,kako nie komsite so mestime :P
stvarno da se mesti sekogas vo tvoja steta ne e bas nesto logicno...
Протести против тимот. Тимот ќе испадни 2ра лига, играчите ќе си заминат на друго место кај шо ќе земат плата.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Во ред. Не дека се јаки, ама и да местат нема ништо чудно. Јбг, криза е кај нас, никој нејќи да вложва во клубојте.
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:59 ---

Протести против тимот. Тимот ќе испадни 2ра лига, играчите ќе си заминат на друго место кај шо ќе земат плата.
pa toa Povise na SABOTAZA lici...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој не бил денеска на стадион, нека не си носи некои заклучоци. Најтрагично е што и кога местат нашиве, незнаат да ја наместат без да биде толку очигледно.
И затоа ви викам, кој не бил нека не коментира. Поочигледно од ова мислим дека неможе да биде, освен играчиве да почнат сами автоголови да си даваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom