B
Beck's
Гостин
Izvor, inaku prasanje do moite, neli Sali trebase da se vrati vo ShkendijaМашала, Турново се засили со Ерсен Сали и Филип Дурански![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izvor, inaku prasanje do moite, neli Sali trebase da se vrati vo ShkendijaМашала, Турново се засили со Ерсен Сали и Филип Дурански![]()
Horizont Turnovo adds 2 new playersIzvor, inaku prasanje do moite, neli Sali trebase da se vrati vo Shkendija![]()
Izvor, inaku prasanje do moite, neli Sali trebase da se vrati vo Shkendija![]()
И у спорт читав прееска, баш се изненадив. Од никаде сеа и они може да се борат за врвот. Ма да не ми се верува дека ќе имаат сила да се борат за титула. Ќе видиме како ќе изиграат у недела на Градски, многу појасно веројатно ќе стане тогаш колкави им се можностите.![]()
go zabrae i teteks-renovaЗа Вардар бар досега сум сигурен дека се беше чисто.
Според мене сомнителни мечеви досега се Тетекс-Дрита, Силекс-Работнички и Силекс-Металург.
Tоni
Со Куртиши што стана?
И кој ви дојде се на се во овој преоден рок пошто милион играчи пишавте досега? Некои ко бајаги беа официјални ама се изјаловија на крај...Се комплицира работата! Клубот кај игра Куртиши прво му рекле слободен си да одиш немаме доволно средства да ти даваме плата уште една година и овој се јавил кај нашата управа, ги договориле личните услови и требало само да зема документи. Но во последен момент тие му рекле дека бараат пари за трансферот.
Сега не знам како е, дали може пример ако го пуштат како слободен агент да дојде подоцна кај нас, пошто има реални шанси да го пуштат.
Иначе ќе дојде еден одбранбен играч, србин!
И кој ви дојде се на се во овој преоден рок пошто милион играчи пишавте досега? Некои ко бајаги беа официјални ама се изјаловија на крај...
И кој ви дојде се на се во овој преоден рок пошто милион играчи пишавте досега? Некои ко бајаги беа официјални ама се изјаловија на крај...
Значи ништо и од Лиридон Кукај?