Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
И у спорт читав прееска, баш се изненадив. Од никаде сеа и они може да се борат за врвот. Ма да не ми се верува дека ќе имаат сила да се борат за титула. Ќе видиме како ќе изиграат у недела на Градски, многу појасно веројатно ќе стане тогаш колкави им се можностите. :)

И у спорт читав прееска, баш се изненадив. Од никаде сеа и они може да се борат за врвот. Ма да не ми се верува дека ќе имаат сила да се борат за титула. Ќе видиме како ќе изиграат у недела на Градски, многу појасно веројатно ќе стане тогаш колкави им се можностите. :)

Ако и тоа дочекам, при ваков состав што го има Вардар, Турново да ни земе титула со Филип Петковски, незнам што ќе направам со себеси :icon_mrgr:
Нема шанси, ќе паднат кога тогаш. Божем којзнае колкави засилувања се Сали и Дурански :LOL:
Дурански го биваше на времето кога беше помал, во Славија Прага беше солиден во младите категории и од тогаш едно големо НИШТО...

Tоni
Со Куртиши што стана?

Иако некои се смееа по нашиот пораз во Кичево незнаејќи дека уствари бевме едно милијарда пати подобри од Напредок во тој меч и во секој друг ден ќе си заминевме со победа од Кичево, се надевам дека сега сватија дека не сме така слаби ;)
Брзи крила беше тоа што ни фалеше лани за повеќе голови. Госдинава има да се изнадаваме голови.
Ќе повторам се освен титула за мене е катастрофа годинава.

Металург ќе биде тука негде, ќе видиме Шкендија колку ќе се засили.

Inaku se si mislam deka ne e slucajno ova sto ne se vrsi nikakov prenos od prvenstvenite natprevari, niti pak nekoi snimki od po interesnite momenti, sto bese slucaj minatite sezoni. Se si mislam deka ovie prvi kola se igraat nekoi matni igri, mestenki i tkn, pa odkad ke mislat da prodolzat po normala da pocne i nekoja snimka

За Вардар бар досега сум сигурен дека се беше чисто.
Според мене сомнителни мечеви досега се Тетекс-Дрита, Силекс-Работнички и Силекс-Металург.

За Вардар бар досега сум сигурен дека се беше чисто.
Според мене сомнителни мечеви досега се Тетекс-Дрита, Силекс-Работнички и Силекс-Металург.
go zabrae i teteks-renova

Tоni
Со Куртиши што стана?

Се комплицира работата! Клубот кај игра Куртиши прво му рекле слободен си да одиш немаме доволно средства да ти даваме плата уште една година и овој се јавил кај нашата управа, ги договориле личните услови и требало само да зема документи. Но во последен момент тие му рекле дека бараат пари за трансферот.
Сега не знам како е, дали може пример ако го пуштат како слободен агент да дојде подоцна кај нас, пошто има реални шанси да го пуштат.

Иначе ќе дојде еден одбранбен играч, србин!

Се комплицира работата! Клубот кај игра Куртиши прво му рекле слободен си да одиш немаме доволно средства да ти даваме плата уште една година и овој се јавил кај нашата управа, ги договориле личните услови и требало само да зема документи. Но во последен момент тие му рекле дека бараат пари за трансферот.
Сега не знам како е, дали може пример ако го пуштат како слободен агент да дојде подоцна кај нас, пошто има реални шанси да го пуштат.

Иначе ќе дојде еден одбранбен играч, србин!
И кој ви дојде се на се во овој преоден рок пошто милион играчи пишавте досега? Некои ко бајаги беа официјални ама се изјаловија на крај...

И кој ви дојде се на се во овој преоден рок пошто милион играчи пишавте досега? Некои ко бајаги беа официјални ама се изјаловија на крај...

Muzafer Ejupi, Ertan Hasan, Trajce Nikov, Burhan Aliji, Vebi Alievski, Artim Polozani, Nderim Nedzipi, Bunjamin Shabani

Дојдоа овие:

Неџипи, Положани, Ејупи, Хасан, Бурхан Алији, Буњамин Шабани, Алиевски, Ников.

Отидоа:

Аломеровиќ, Пеев, Мустафи, Никитовиќ, Сали, Елмазовски, Марко Јовановски, Мирослав Јовановски и Плумб Јусуфи.
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:48 ---
Значи ништо и од Лиридон Кукај?

Ништо од него, а Шаќир Реџепи мислам отиде во Романија.

Кукај не го сакаат сами а се очекува србинот да дојде и да заминат на 10 дневни подготовки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom