Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Цццц што се дешава со Теткс бе најголемо разочарување се сезонава :(

Шарлатани.
Воопшто не изненадува резултатов.

Изгубија и од Дрита ццц со Силекс се без бодови :tapp: ти ебам лигата ќе ја напунат со слески екипи у пм и после сакаме публика уште фали да влезат Миравци и Руфеја во прва лига :facepalm:

Изгубија и од Дрита ццц со Силекс се без бодови :tapp: ти ебам лигата ќе ја напунат со слески екипи у пм и после сакаме публика уште фали да влезат Миравци и Руфеја во прва лига :facepalm:
ke vidis i Miravci i Rufeja ke vlezat vo prva liga.

Нели Миравци еднаш влегоа во 1 Лига ? :D (мала шала, да не сфатите погрешно).
А Лигата е... немаме измислено уште таков збор јбг...Металург, Дрита и Турново :гик:

Не знам зошто секогаш трубите против ваквите тимови ко Турново, Дрита, Металург, Ренова! Тие не се криви што играат во прва лига, ниту пак ФФМ се криви!
Добро и јас сакам место вакви екипи да играат Победа, Беласица, да има еден клуб од Куманово (пр.Башкими), да игра Шкупи, но кој е крив што овие клубови се речиси уништени ?!
Зошто Брегалница, Шкендија, Пелистер не дозволија да се доведат на нивната состојба! Никој не е крив освен самите тие и луѓето кои ги бодрат, што тие немаат спонзори!

Немој после да прашувате зашто сте опоменувани :)
А убаво е да се тера заебанција на туѓа сметка, а за Вардар пу пу не важи ;)
И додека сме кај опомените, отворите им ја темата за Шкендија, ако само пишуваат нивните симпатизери, не глеам како може да има провокации во истата, а сеа вие ако им се плеткате таму и буцкате, тоа е друга работа.

И додека сме кај опомените, отворите им ја темата за Шкендија, ако само пишуваат нивните симпатизери, не глеам како може да има провокации во истата, а сеа вие ако им се плеткате таму и буцкате, тоа е друга работа.

Taka koa stavat moderator Komita. Uste pa poraka mi praka deka gi prekrsuvam pravilata na forumot, dodeka niz cel forum vrie od zaebanci, osobeno niz fudbalskite temi.

p.s Posledniot del od tvojot post treba da go procita i Acid, pa da vidime i negovo mislenje.

wiuhac.jpg

:eek:

Единствено фан клуб Шкендија е затворен поради тоа што таму провоцираат фановите на другите екипи! Обиди се пишувај некоја најмала провокација во било кој фан клуб и ќе видиш дека одма ќе те банираат од темата....ама тоа е, не им одговара да бидат праведни! ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom