Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти пишуеше у МакСпорт све, сигурно за џабе не се бунеле екипете...и ај имаш ВТОРА ЛИГА тема, и таму прај муабет за шчендија.

Ти пишуеше у МакСпорт све, сигурно за џабе не се бунеле екипете...и ај имаш ВТОРА ЛИГА тема, и таму прај муабет за шчендија.
da be ama ti ovde go spomna Shkendija :vozbud::vozbud::vozbud:a tolku mnogu te interesira za shkendija ?

preku nok pocna da mu veruvaat na maksport,do vcera se bunea deka gledaci ne kazuvaat tocno kolku imalo:nesvest:

Па МакСпорт не се бунеше за утакмиците, Миравци и Влазрими се бунеа. Додека за публиката од МакСпорт пишуваат.

Оваа сезона мислев дека ке има убаво првенство,пред се квалитетно.Од првиве натпревари што ги гледав на мое разочарување го видов токму спротивното.Финансиите на клубовите тапа,играчкиот кадар уште полош...а баш мислев дека ова првенство ке биде најинтересно пред се поради останувањето на Пелистер во ПЛ како и влегувањето на Тетекс и Слога со што се зголемија дерби натпреварите.Но,според ова што го видов до сега фудбал тапа,најверојатно продадено првенство и куп комплетно фалширање на резултатите во цела лига.Али јебига тоа е со светлосни години сме наназад од фудбалот во регионов а камоли светов.Целта не ми е да плукам по мак-фудбалот туку реално да ги согледам фактите од моменталната ситуација.

Оваа сезона мислев дека ке има убаво првенство,пред се квалитетно.Од првиве натпревари што ги гледав на мое разочарување го видов токму спротивното.Финансиите на клубовите тапа,играчкиот кадар уште полош...а баш мислев дека ова првенство ке биде најинтересно пред се поради останувањето на Пелистер во ПЛ како и влегувањето на Тетекс и Слога со што се зголемија дерби натпреварите.Но,според ова што го видов до сега фудбал тапа,најверојатно продадено првенство и куп комплетно фалширање на резултатите во цела лига.Али јебига тоа е со светлосни години сме наназад од фудбалот во регионов а камоли светов.Целта не ми е да плукам по мак-фудбалот туку реално да ги согледам фактите од моменталната ситуација.
Целосно се согласувам со тебе:smir:

da se bunat imat pravo igracite ne teteks sto zagubija 1-0 a ne po 5 komada jadat i se bunat,da ne sakale 5-5 da zavrsi mecot:pusk:

Џабе ова не личи на фудбал, гледај у втора лига што се дешава. Две подарени победи на шкендија, првата по заслуга на судиите, а вторава да не зборим. Судииве наши уште повеќе дигаат тензија, треба да се избоксираат добро за да им дојде и на нив памет изгледа!!

A kako mislis ti be podareni pobedi na SHKENDIJA???

Znaes so kakov igracki kadar poseduva SHKENDIJA??

90 посто од натпреварите каде што имаме албански домакин ке завршат со победа за домакинот:smir:

90 посто од натпреварите каде што имаме албански домакин ке завршат со победа за домакинот:smir:

abe stvarno:tapp:

Aj kazete mi koj vo 2 liga raspolaga so podobra ekipa od SHKENDIJA! I kazete mi dali ste gi videle mecevite na Shkendija!?? Ili znaete od ti rekov-mi rece!!

A kako mislis ti be podareni pobedi na SHKENDIJA???

Znaes so kakov igracki kadar poseduva SHKENDIJA??

Не реков ни дека шкендија е слаба, ни дека ја сум го извадил од негде ова. Имаше во МакСпорт, сигурно и ти си прочитал...каде играчите на Миравци и Влазрими се жалеа за поништени чисти голови, за подарени пенали и слично. Кажав тоа што го прочитав, може вие ќе сте тепале свекако, не викам не...ама како и да е екипите се жалеа дека биле оштетени.

Не реков ни дека шкендија е слаба, ни дека ја сум го извадил од негде ова. Имаше во МакСпорт, сигурно и ти си прочитал...каде играчите на Миравци и Влазрими се жалеа за поништени чисти голови, за подарени пенали и слично. Кажав тоа што го прочитав, може вие ќе сте тепале свекако, не викам не...ама како и да е екипите се жалеа дека биле оштетени.

tie na Vllazrimi ne se bunea deka im ponistile gol tuku se bunea nesto od publikata!!

Miravci se zalese!! A rezultatot 0-4 pokazuva se!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom