Z
ziko bt
Гостин
или Пелистер беа тиња исто ти се факаОвие Работнички многу јаки
Ги гледав::

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или Пелистер беа тиња исто ти се факаОвие Работнички многу јаки
Ги гледав::
Ренова : Вардар 3:2
Слога Југомагнат : Тетекс 1:0
Тетовчани се жалат за „дивата“ игра на домаќините.
Видов на ТВ еден многу остар старт и црвен картон, а публиката се пали како да дошла да гледа гладијатори.
Toa стартот врз Савески беше за 3 години затвор.:nesvest:
Втор играч со истата повреда во Тетекс...Пред 2 години на натпреварот ТЕТЕКС - шљога, истата повреда ја заработи Раде кој сега игра во второлигашот Скопје (во тоа време еден од најдобрите во Тетекс и голем талент), но пред околу месец дена пак му ја скршија ногата. Савески е втор играч со истата повреда и повторно на утакмицата со шљога...Ова стварно незнам што треба да значи, изгледа треба да значи ка ќе дојда У Тетово да се влезе у терен и еден со здрави нозе да не остане, друго нема...
sigurno ima pravilnik za vakvi slucaji,pa ke vidime narednite denovi a toa 2-3 godi sto vikate tesko,ja kazav deka ne treba vakvi startovi da se desat nikogas,no i na megunaroden fudbal cesto se desile vakvi raboti,ete na primer poslednoto na Eduardo,i fa ne dosudi niti 1 niti 2 niti 3 godini zabrana.Toa e,sea znam deka ve boli no ima pravilnik,sto ne moze da vliaat cuvstva koa ke se donese nekoja odluka
so be pomos na sudija ne znaes kakva ekipa ima SHkendija sum siguren deka ako bevme vo 1 liga ke bevme 3 ili 4 vo liga !!Џабе ова не личи на фудбал, гледај у втора лига што се дешава. Две подарени победи на шкендија, првата по заслуга на судиите, а вторава да не зборим. Судииве наши уште повеќе дигаат тензија, треба да се избоксираат добро за да им дојде и на нив памет изгледа!!