Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе ова не личи на фудбал, гледај у втора лига што се дешава. Две подарени победи на шкендија, првата по заслуга на судиите, а вторава да не зборим. Судииве наши уште повеќе дигаат тензија, треба да се избоксираат добро за да им дојде и на нив памет изгледа!!

Ренова : Вардар 3:2
Слога Југомагнат : Тетекс 1:0

Тетовчани се жалат за „дивата“ игра на домаќините. :toe:
Видов на ТВ еден многу остар старт и црвен картон, а публиката се пали како да дошла да гледа гладијатори.

Ренова : Вардар 3:2
Слога Југомагнат : Тетекс 1:0

Тетовчани се жалат за „дивата“ игра на домаќините. :toe:
Видов на ТВ еден многу остар старт и црвен картон, а публиката се пали како да дошла да гледа гладијатори.

А фудбалерите МИСЛАТ дека се гладијатори!

Toa стартот врз Савески беше за 3 години затвор.:nesvest:

Toa стартот врз Савески беше за 3 години затвор.:nesvest:

Па и одзгора дигаше раци како ништо да не е било, па дури и протестираше кај судијата и го теглеше Савевски да стане!:kesa:

Втор играч со истата повреда во Тетекс...Пред 2 години на натпреварот ТЕТЕКС - шљога, истата повреда ја заработи Раде кој сега игра во второлигашот Скопје (во тоа време еден од најдобрите во Тетекс и голем талент), но пред околу месец дена пак му ја скршија ногата. Савески е втор играч со истата повреда и повторно на утакмицата со шљога...Ова стварно незнам што треба да значи, изгледа треба да значи ка ќе дојда У Тетово да се влезе у терен и еден со здрави нозе да не остане, друго нема...

Втор играч со истата повреда во Тетекс...Пред 2 години на натпреварот ТЕТЕКС - шљога, истата повреда ја заработи Раде кој сега игра во второлигашот Скопје (во тоа време еден од најдобрите во Тетекс и голем талент), но пред околу месец дена пак му ја скршија ногата. Савески е втор играч со истата повреда и повторно на утакмицата со шљога...Ова стварно незнам што треба да значи, изгледа треба да значи ка ќе дојда У Тетово да се влезе у терен и еден со здрави нозе да не остане, друго нема...

Нема потреба од тоа!

Треба да има Фудбалска Федерација и да го казни со 2 -3 години забрана за играње на тој фудбалер, и чао лепо пријатно!:toe:

Арно ама ние немаме Фудбалска федерација туку:
Фалсификаторска
Федерација на
Македонија

Па тоа е работата, кога нема кој да реши треба сам да решаваш...

sigurno ima pravilnik za vakvi slucaji,pa ke vidime narednite denovi a toa 2-3 godi sto vikate tesko,ja kazav deka ne treba vakvi startovi da se desat nikogas,no i na megunaroden fudbal cesto se desile vakvi raboti,ete na primer poslednoto na Eduardo,i fa ne dosudi niti 1 niti 2 niti 3 godini zabrana.Toa e,sea znam deka ve boli no ima pravilnik,sto ne moze da vliaat cuvstva koa ke se donese nekoja odluka

sigurno ima pravilnik za vakvi slucaji,pa ke vidime narednite denovi a toa 2-3 godi sto vikate tesko,ja kazav deka ne treba vakvi startovi da se desat nikogas,no i na megunaroden fudbal cesto se desile vakvi raboti,ete na primer poslednoto na Eduardo,i fa ne dosudi niti 1 niti 2 niti 3 godini zabrana.Toa e,sea znam deka ve boli no ima pravilnik,sto ne moze da vliaat cuvstva koa ke se donese nekoja odluka

Имаше забрана Тарнер мислам дека се викаше од 1 година!
А за правилник нема шо!
Очекувајте да помине со 4 меча казна!:toe:

Најреално гледано Работнички шампиони.Но има време ќе видиме на крај.:smir:

Едно е повредата на Едуардо, не мешајте баби и жаби. Стартот врз Едуардо не беше намерен, играчот идеше на топка и го закачи него за жал, но сепак си доби казна. А ова и слеп ќе го види дека е намерно, со две нозе во потколеницата...море мамичето да му го ебем ја на него!!! Ама овде нема кој да реши, така да...

најправилен беше предлогот на платини. кога некој играч ке фауѕлира некого вака, да не смее да игра фудбал додека повредениот не се врати на терен. доколку го осакатил до доживотно, тогаш и тој доживотно да не игра. ова го кажа платини после повредата на едуардо, и според мене фер предлог.

Џабе ова не личи на фудбал, гледај у втора лига што се дешава. Две подарени победи на шкендија, првата по заслуга на судиите, а вторава да не зборим. Судииве наши уште повеќе дигаат тензија, треба да се избоксираат добро за да им дојде и на нив памет изгледа!!
so be pomos na sudija ne znaes kakva ekipa ima SHkendija sum siguren deka ako bevme vo 1 liga ke bevme 3 ili 4 vo liga !!
so vtorata ? so prvata kakva zasluga 1000 sansi imavme za gol i sve FER BESE i vtorata igra bese FER kako mozes 0-4 da tepas i da ne bide fer samo 1 gol moze da ne bide fer drugo sve bese OK

a sea za tretiot natprevar SHKENDIJA DRITA 5-1 so ke kazuues ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom