Vetrence
...believe in yourself! :)
гледам на а2 директно се местат тие како огради пред собранието ... во врска со признавањето ли е или ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лош потег е признавањето на Косово. Особено под вакви услови.
Уште полошо изгледа затоа што е очигледна заднината, односно тајмингот со Црна Гора.
Тоа би значело друг ни диктира, а после ние плаќаме.
za serpico i sdb777
spored mene
- mir vo kukja
- sledenje i verifikuvanje na situacija na terenot
- ispolnuvanje na nalog od sad koj bi ja zadrzal pozicijava okolu imeto
- osven bih i grcija, vo regionov priznata od drugive strani
e sega licno moe mislenje, za makedonija mozebi ke bese najdobro da se prolongira ova , ama pritisokot od sad go napravi svoeto..t.e. formalizirame nesto so bese od poodamna poznato..
prvicno repostirav zasto nekoj spomna simpatizerite na vmro so koja glava demek ramisluvate, jas bi socekal da vidam glasanjeto , ne ja pratam diskusijava na tv ama mislam i sdsm nema da glasa protiv.
ova mi ide na pamet
za realen07
i pred da mi se nafrlate use ova, ne sakam da branam nesto vo sto ne veruvam...vo slucajov stabilnosta na regionov bilo so priznavanje na kosovo, od eden lonec vo drug.., zalno e so site se nadvisnati nad makedonija i deka kako i da odluci ke ima posledici, zatoa i rekov deka najdobro mozebi e prolongiranje...ama uncle sem vleta denovive i mislam deka dodaten pritisok e napraven. se nadevam deka odlukata ke e odbiranje na pomalo zlo.
Тој Србинот, не знам како му беше името...Кој ли бил тој што гласал против :tv: