Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Не не, ние што гледаме сме вистинските MVP. На цела мака со очоболов, да мора да ги слушаш идиотиве... :shook:

Миркулоски и Мојсоски марш да ве нема!!!

Мојсовски, Миркуловски ебете си мамата.... Таман играме нешто двајцата си ја ебат квалитетно...

А се осеќаше ова....

Излезе Диви на прес и некако све ми изгледаше ко уште у старт некој да си имал напишано "Ете....некој сакаше д авнесе раскол во репрезентацијата"

Осеќам таков муабет ќе се шири...

Дигнати бе..дигнати...у старт се сметаа на Олимпијада дека се....а жалното е што да бевме....најверојатно подобро би играле од ова....ама не...они сакаат директно таму да се....леле леле леле сеа и од Чешка у Јуни ќе се посерат некако и така ете и у тој спорт да умреме....:mad:

Барса изгледа беше во голема паника дека ќе остане без голман , па го потпиша мртвакот Борко. Каква лепешка човече. :facepalm:

Абе наумче бе и Обилиќ и Мустафа да те ебат да ти ебам гробарот мртовец...

Иииии сваки турчин зна, свака була знаааа, да је Мојсоски, спрски син, заклао Тунисааа! :cujte:

More Mojso i tebe sve ti eban, grobar eden mrs.Idi u penzija setaja go kuceto na kej pokraj drim, ne si ti vise za rakomet

Да не бе а пички во душата , ние ќе водевме 4 разлика.МРШ таму се посравте не почнати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom