Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Obrvan sukcesivno ja unistuvase reprezentacijata otkoga ja prezema pa do denes. Prvo ja unisti odbranata za sega i napadot da go unisti skroz. Ne uspea da vklopi nitu eden nov rakometar i pred se ne pokaza nikakva emocija i zelba za uspeh. Od pocetok pa do denes jasno se gledase deka covekot odrabotuva tolku kolku da se odrzuva vo reprezentacijata i da zima plata. Na kraj toa e krivica na RFM i zatoa veruvam deka i oni ke prevzemat odgovornost bez razlika kako ke zavrsi denesniot natprevar.
Шо лупаш бе и ти??
Па сите играчи играат со врски, на 36 години се влече ко црево на теренот , Обрван не смее да го извади.
Борко и Киро се алфа и омега во репката, само Обрван е марионета.

Kире е лут, Кире ќе ја поведе Македонија...(Кире промашува пенал, молк).

Obrvan sukcesivno ja unistuvase reprezentacijata otkoga ja prezema pa do denes. Prvo ja unisti odbranata za sega i napadot da go unisti skroz. Ne uspea da vklopi nitu eden nov rakometar i pred se ne pokaza nikakva emocija i zelba za uspeh. Od pocetok pa do denes jasno se gledase deka covekot odrabotuva tolku kolku da se odrzuva vo reprezentacijata i da zima plata. Na kraj toa e krivica na RFM i zatoa veruvam deka i oni ke prevzemat odgovornost bez razlika kako ke zavrsi denesniot natprevar.
Не мислиш дека чистката треба да почне од цимерите и раководните луѓе?

Филип Лазаров ни на неговите не им фали коа не е дома а не па на репрезентација. Доне иди у кафана негде мавни едно јагне и не умарај многу многу.

Ќе иделе они у Рио, мртви ви ебам неспособни, до Санџак не можете да отидете мрш бе
Јагне бе :pos::pos::pos:. Кој цар си ти.

Ostajgo mitrevski da brani be ut eden, barem napre 2/3 odbrani vo 10min, sho go klavas ovaj kurton pak

Ozbilno ovoj Vida neka doma znae da sedne da preslusa so tresel zeleni.More so Igorce koj tandem bi bile,milina.
На Стерјов на фб на профил и тоа му пишал Goran aj vidi prilogot za ls sto ti pustiv pozz[emoji23]Идете кај Стерјов видете, се расплакав од смеење :pos:

Што ви е бе?Играјте бе идиоти,само ви испаѓаат чисти топки од раце,како вруќ компир да е:facepalm:

Зошто не го стави Фитилот место Мојсо? Мојсо биди хуман спрема сопствената нација и излези си бе да умреш , ти ебам грдото суштество.

Ostajgo mitrevski da brani be ut eden, barem napre 2/3 odbrani vo 10min, sho go klavas ovaj kurton pak

Мaшки репрезентaтивен рaкoмет здрaвје зa 20 инa гoдини пaк.

Борко едино од блок може да одбрани топка. Види го гробарот зицер промашува :tapp:

Додека Кире си го влече Борко ке немаме репрезентација. Не зборам за ракомет, зборам за секој спорт. Утре да имаме и фудбалер со квалитет на Меси а со македонски менталитет
(да си ги повлече другарите во репрезентацијата, без разлика на ќораво и сакато) пак нема да не бива. Ако не па Кире може и жена му да ја стави во репрезентацијата, па ако има непотизам да има до крај. Ви ебам гомната со дивјачки менталитет.

Помочаниот тунис ни ги истури цревата не ми се гледа срањево повеќе....

Кире е одличен за у тим како Барса каде има чисти шутеви. Ја го поштувам највише вероватно нема да имаме таков ракометар никад , ама Кире има промашено пенали исто колку што има дадено со такво искуство колку се усерува не е могуќе, за влез и сила да не зборам ако го пипне некој нема шанси шут да извади , стави му фластер и готов е нема да мрдне!

А се осеќаше ова....

Излезе Диви на прес и некако све ми изгледаше ко уште у старт некој да си имал напишано "Ете....некој сакаше д авнесе раскол во репрезентацијата"

Осеќам таков муабет ќе се шири...

Дигнати бе..дигнати...у старт се сметаа на Олимпијада дека се....а жалното е што да бевме....најверојатно подобро би играле од ова....ама не...они сакаат директно таму да се....леле леле леле сеа и од Чешка у Јуни ќе се посерат некако и така ете и у тој спорт да умреме....:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom