Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Voditelkata e katastrofa.. Toj shto beshe od bitola minatata epizoda mnogu dobro gi zaeba.. a + se oseka dek bile ojdeni samo za dupenki :P

Dali ste zemale marihuana?

Da!

Ova bilo porano ili?

Porano.. Ehh ama i sega po nekogas za lek..

Dali i vie kume se zanimavate so takvi raboti?

Nekad za druzenje..Hahaha

Mnogu dobro gi zaklaja :)

Voditelkata e katastrofa.. Toj shto beshe od bitola minatata epizoda mnogu dobro gi zaeba.. a + se oseka dek bile ojdeni samo za dupenki :P

Dali ste zemale marihuana?

Da!

Ova bilo porano ili?

Porano.. Ehh ama i sega po nekogas za lek..

Dali i vie kume se zanimavate so takvi raboti?

Nekad za druzenje..Hahaha

Mnogu dobro gi zaklaja :)

"Само кога ме боли глаата." :pos2:

nekoj lugje si zimaat dobra para od ova,a bas mu e gajle ako go cepkas po intimnosta koga i zena mu go znae so covek e:vozbud:

стварно оваа е најдосадна водителка во македонија :helou: ( со извинение ако прочиташ Анита, ако воопшто така се викаше) се да препраша, се да дознае морееее радознала жена мајкоо.

Како заврши овој не догледав си отиде со стапот у рака?

Овај пекаро шо беше последнава емисија.. го прашува:

Ја имате ли однесено вашата љубовница дома за да се запознае со вашата жена?
- ДА!

Кочишки: И зошто? откаде идеа да ја запознавате со женави..??
Пекаров: Aмии онака бе! Гости :vozbud:

:tv:

Воопшто не е ниско за кандидатите, сите се тотално расположени и спремни на се'. Тие не се срамат, па ние да не сакаш да ги жалиме и да се плашиме дали ќе се срамат?
А Анета е давеж, таа е онаа што го кочи квизов, спора е како полжав, озбилна, не сфаќа шеги, тотално лош избор за водител на ова ШОУ.
Анета, ова е квиз ШОУ, не е црна хроника која си навикната да ја водиш.
Баш така,квизот е таков и кој сака оди а водителката премногу навлегува во интима сака се да знае а со тоа и даве превише.За разлика од српскиот квиз Момент на вистина сме нула е тоа е водителка што знае да се однесува и прашува и насмее и се а нашава е :pop:

Kako можеа да ја одберат најпростата водителка не ми е јасно...
поради неа не го гледам квизот

Јас мислам дека целиот квиз е местенка, и само прават да биде интересно за публиката, па мора терминот некако да се пополни, нели?

I ja МИслам дека е местенка и дека ако не бидеш интересен за публиката ке те заебат... и ке ти речат ВАШИОТ ОДГОВОР Е ЛАГА !!! .... пример... оној старион што се праеше јебач и што призна дури дека имал секс со малолетничка од 14 години кога он имал триесет и кусур... и го бутнаа на прашањето ! ДАЛИ БИ СЕ ВРАТИЛЕ ДА ЖИВЕЕТЕ КАЈ СТАРАТА ЖЕНА ? и овој рече НЕ и .. ЛАГА БИЛО ТОА.... :tapp: не лажеше дека плескал други жени дур неговата не била дома и слично... а за ова лажел .. да ти ебам квизот глуп

Прво и основно не е ни квиз. За квиз е потребно знаење од одредена област.Ова е некој вид на психолошки тест.Башка тоа ако сакаат и на првото прашање ќе ти речат: Вашиот одговор е ЛАГА! И која е логиката да земеш пари или да се пријавиш.Ама тоа е,неписмен народ - силна држава.

ама за овој поседниов што беше стварно претера :nesvest: дали вашата жена ги исполнува сите ваши фантазии во креветот??? а тука беше и мајка му :tapp: а и воопшто што к*р нејзе ја боли, за ова воопшто не мораше ни да одговори не се важеше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom