Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Јас искренио не го гледав да не бидам лицемер ама луѓево го гледале, и не зеде пари цццццццццц. А бе кој го баждареше тој вистиномерачот тој е крив што нема земено пари старото швалериште :icon_lol:.

Тој е од Демир Хисар соба 15.
Старото Швалериште.

Вика дали сте имале секс со малолетничка ? - И овој вика не со малолетничка туку со малолетнички, и водителкава колку години имаа и овој 14, а вие го прашуваат и овој вика 30 и некоја :uvo:
мислам дека он рече дека тоа било ПРЕД 14 години а не дека имале 14 години:smir:

мислам дека он рече дека тоа било ПРЕД 14 години а не дека имале 14 години:smir:

Не грешка си ти го прашаа првен колку години имал он рече дека имал околу 30 после колку имале малолетничките и рече 14/15 години, и она баш кога му рече нели знаете дека тоа е кривично дело и овој па не ги силував јас они сами сакаа.

Не грешка си ти го прашаа првен колку години имал он рече дека имал околу 30 после колку имале малолетничките и рече 14/15 години, и она баш кога му рече нели знаете дека тоа е кривично дело и овој па не ги силував јас они сами сакаа.

Водителката: Дали уживавте ?
Ванчо: Ма нее !!

Ането краво, мадињава ми ги потече и мене и на такмичариве, заполти се да гледам ко чоек!

Алал да му е на битолчанецот. Секоја чест. Им ги зема парите и си отиде, а Анета го напна да остане. :)

Инаку многу дебилно беше кога го прашуваше пекаров

А: Со кој родител сте останале?
И: Со мајка ми.
А: А каде беше татко ви?
И: Почина кога јас имав 2 години.
А: Значи сте останале со мајка ви? :tapp:

Дај молим ти се! :pop:

Ги заеба Битолчанецот. Ем не успеаа да му извлечат некои глупи приказни, ем си зема 50 илјадарчиња.
Може штиклата ќе и ја скршам, па боса да си оди. :pos:

до сега сите што учествуваа, вклучувајќи ги и тие блиските што седат во публиката, си се зезаат на мртво со анет4е. нешто ако ги праша и тие на зафрканција ќе речат, а таа озбилна в крај :vozbud: добро толку не се сеќава дека се заебаваат :uvo:

Премногу одат ниско со самото тоа што се пријавуваат, никој не ги укривува режисерите на квизот, кандидатите се спуштаат на ниво кое е навистина срамно.
Зарем парите вредат толку за да ги искажиш сите интимни работи пред јавноста...жално парите само колку мамат, овие квизови се „растурикуќа“.:pop:
Немам изгледано ниту една серија но како што имам слушано не ми се допаѓа, а и таканаречениот детектор за лаги не е некој доказ дека се што ќе каже е точно :tapp:

Воопшто не е ниско за кандидатите, сите се тотално расположени и спремни на се'. Тие не се срамат, па ние да не сакаш да ги жалиме и да се плашиме дали ќе се срамат?
А Анета е давеж, таа е онаа што го кочи квизов, спора е како полжав, озбилна, не сфаќа шеги, тотално лош избор за водител на ова ШОУ.
Анета, ова е квиз ШОУ, не е црна хроника која си навикната да ја водиш.

Прееска имаше еден испад мислам:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Па на шо личи ова?

Браво за Битолчанецот браво:helou: убаво си напраи не го прашаа кој знае какви прашања а си лапна парички :) вака да им направат 10ина души и нашиве ќе го прекинат ова :))) кандидативе нешо на заебанција кажуваат а оваа водетелкава мртва сериозна треба да се смени :toe:

Момент на вистината = Сеир муабет ... За глупи луѓе кој сакаат да се понижуваат слободно , затоа што има и публика која сака да гледа и да се смее :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom