Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Јас ова го сваќам како наместена работа,незнам за вас... пример до 100,000 или ако го осетат дека ќе оди до 250,000 денари што и да каже ќе му покаже вистина и на последното прашање кога треба да земе пари, и да е вистина одговорот ќе му покажа лага :toe:

Се сложувам. Велија ќе го фати срце да треба да даде 5 илјади евра! :tapp:

Натпреварувачот како натпреварувач кој носи забава и гледаност беше одличен, али како човек ОДВРАТЕН, не навлегувам во понатамошна длабочина на ваков вол - како што сам си се нарече неколку пати.
Анета како водителка на ова квиз шоу е прав промашај за мене, претерано спора, претерано крута, незабавна, не реагира соодветно на атмосферата која ја нуди натпреварувачот и придружбата. Можеби на Анета цела кариера и' се темели на оправање на црни судбини, али за ова квиз шоу не ја бива, пак ќе кажам, српската е многу подобра, ја открива цела историја на натпреварувачот за многу пократко време од оваа наша водителка и тоа изгледа таму многу поефектно, понапнато и исходот е пореален.
Најлошото во емисијата - по 2 пат квизот завршува така што натпреварувачот губи со ЛАЖЕН ОДГОВОР, многу проѕирен исход, зашто порано не се случи тоа, туку баш на крајот на емисијата, абе ајде...

НАМЕСТЕНА РАБОТА, будали не прават над 2 милиони народ

Јас ова го сваќам како наместена работа,незнам за вас... пример до 100,000 или ако го осетат дека ќе оди до 250,000 денари што и да каже ќе му покаже вистина и на последното прашање кога треба да земе пари, и да е вистина одговорот ќе му покажа лага :toe:
Токму така место да си земе 100000 да не се малце.Џабе се другите прашања се знае дека ќе падне било кој али овој заслужи 100000 али сам си е крив.Глуп народ го лажат како стигнат

на почетокот викам која будала ..
но сепак после толку одговори пред цела МК јавност...
за кои треба МУДА ...
човекот заслужуваше да земе некој денар :toe:

Токму така место да си земе 100000 да не се малце.Џабе се другите прашања се знае дека ќе падне било кој али овој заслужи 100000 али сам си е крив.Глуп народ го лажат како стигнат

Овој квиз е само за до 100,000 денари да се земат и ништо повеќе ... ако продолжат готови се ..

Овој квиз е само за до 100,000 денари да се земат и ништо повеќе ... ако продолжат готови се ..

Значи ако згрешиш се губиш, нема загарнтирани суми проверив. Тоа сосема "случајно" избегнуваат да го кажат. Нели и на крајот не викаат освоивте ХХХ денари.

А никој никад нема да дозволат да стигне до крај пошто има некои прашања што стварно ни сам не знаеш дали се лага или вистина, има сиви зони, нели... Така да, за џабе глупирање! Ама сеир за нас :pos2:

Ама оваа нема врска со хрватската и српската верзија, првин студиото не е идентично, видеобимот е обчен 5 метарски видео бим, а на Нова и Пинк е конвексен 15 метарски видеобим. Разликата помеѓу едниот и другиот е 200,000 евра. Ако Велија купил лиценца требало да ја испочитува до крај. Светлото е очајно, водителката е слаба, гостите се гревчиња и најважното се е наместено. Од каде тие знаеа дека натпреварувачот ке стигне до седмото прашање и тогаш да ја доведат првата жена. Кого прават будали, па човекот е тотален лудак, збори дека спиел со малолетнички и дека не му е криво за смртта на сопственото дете. Имали крај оваа трка на А1 и Сител, до каде ке не однесе оваа трка по рејтинзи. Мора да постојат институции во државата да го спречат оваа, сега очекувам некоја емисија на телевизиите која ке биде снимена во Бардовци.:pop:

Ама оваа нема врска со хрватската и српската верзија, првин студиото не е идентично, видеобимот е обчен 5 метарски видео бим, а на Нова и Пинк е конвексен 15 метарски видеобим. Разликата помеѓу едниот и другиот е 200,000 евра. Ако Велија купил лиценца требало да ја испочитува до крај. Светлото е очајно, водителката е слаба, гостите се гревчиња и најважното се е наместено. Од каде тие знаеа дека натпреварувачот ке стигне до седмото прашање и тогаш да ја доведат првата жена. Кого прават будали, па човекот е тотален лудак, збори дека спиел со малолетнички и дека не му е криво за смртта на сопственото дете. Имали крај оваа трка на А1 и Сител, до каде ке не однесе оваа трка по рејтинзи. Мора да постојат институции во државата да го спречат оваа, сега очекувам некоја емисија на телевизиите која ке биде снимена во Бардовци.:pop:

Пази што збориш за Бардовци, ја таму живеам :) Ама сериозно!:vozbud:

Типов беше голема будала, а жена му уште поголема.

Инаку се знеше дека ќе го бутнат на тоа прашање,250 000 пари се.:wink:

А досега не сум видол некој од хрватскиот или српскиот да ја освои максималната.:toe:

Има уствари некој што ја земал таа сума?...Не сум прочепкал на Ју Тјуб :)

Покрај тоа какви личности се ќе видеме на квизот, како што беше и овој, никогаш нема да земат поголема пара зошто ќе лажат. Аха.

Туку, од кога тоа може да одговориш и да се премислиш и тоа не еднаш? Јас правилата не ги знаев ко такви ама добро.

Мизерија во раскош, во секој поглед.

1.На какво прашање падна?
2. Каква беше реакцијата?

1. Дали мислите дека ќе ви беше поубаво ако останевте со љубовницата од Радишани?

2. Аплауз, како и за се останато. Би требало да речам аплауС со оглед на публиката. :tv:

Типов беше голема будала, а жена му уште поголема.

Инаку се знеше дека ќе го бутнат на тоа прашање,250 000 пари се.:wink:

А досега не сум видол некој од хрватскиот или српскиот да ја освои максималната.:toe:

Има уствари некој што ја земал таа сума?...Не сум прочепкал на Ју Тјуб :)

Како и да е ... НАМЕСТЕНА РАБОТА !!

Типов вечерва беше комедии :pos2: мрдната работа бе ццц.. Иначе и мене се ми се чини дека работава е некако наместена со прашањава, на некои прашања што стварно онака очекуваш да му се појави на некој Лага на монитор излага Вистина, а за некоја банална работа излага Вистина.. без веза ми е некако, али ок е, има добра забава и резил низ комшилук :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom