Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
А шо се дешаа на тој квиз?
Овде не ти треба знаење бе :)) Појди да не да да да да да не да оп парички :)))

А шо се дешаа на тој квиз?
Овде не ти треба знаење бе :)) Појди да не да да да да да не да оп парички :)))

Има трик прашања како на пример: девојката признава дека украла, изневерила и незнам што беше следно, и ја прашуваат: дали мислите дека сте добра личност??! Таа одговара да, но детекторот работи на поинаков принцип и затоа одговорот е не. После толку признанија, во моментот на одговарање и сам не веруваш дека си добра личност. Имаше за ова поназад на темава.

Видов и едно друго прашање: дали ако мајка ви е на умирање и посака да и ги скратите маките, ќе го направите тоа?

Кој бре нормален размислува за вакви работи и кој го знае одговорот на вака ужасни прашања?

Ѓубре од квиз, да не повторувам, напишав постови и повеќе од што заслужува да му се обрати внимание...

сеедно... шо е тапа тапа е... ама пак не ми е верно.... некако се гледа дека е местено... кој будала би отишол таму да си расипе фамилија дрн дрн...

тој што се пријавува за квизов не е со паметот добар или само сака да биде познат барем по тоа што признал нешто на квиз

Ке се пријави некој циган од шутка...на него многу му е гајле за интимноста. :)))

Факт е дека никој нема да стигне ни до 1мил денари. Бидејки има прашања на кој уредникот може да манипулира со одговорите вистина или лага.

Пред да седнат на столчето, на учесникот му се поставуваат 150прашања на кој особата одговара брзо, и од тие 150прашања во квизот се спремени 21прашање. Бидејки они веке му направиле тест за секое прашање што му го поставиле со полиграфот...за да биде чесно и да нема лаги и превари...за време на квизот, кога ке му постават прашање и пред да одговори, на малите екрани треба да излезе вистинскиот одговор кој треба да го даде.

Секако ова не му се исплати на уредникот, бидејки ке му ги земат сите пари. :)

Site sega vikate deka e tapa kvizov i deka gi omalovazuva coveckite vrednosti.No site ke go gledate koga ke pocne na A1 taka?:)

Site sega vikate deka e tapa kvizov i deka gi omalovazuva coveckite vrednosti.No site ke go gledate koga ke pocne na A1 taka?:)

Јас никогаш не сум викал дека е тапа квизов, мене ми е смешен и не се замарам со тоа дека ги омаловажува човечките вредности, ако има некои желни за пари да направат се‘ и сешто, иако на крај секако ќе ги изгубат, онда нивна ствар, мене ми е интересно да гледам, а тоа другото е нивен проблем :pipi:

Леле...нека појди некој од Прилеп.Како шо е овде портарана сето.Цел живот после ќе го оговараат =)

Другите че оговараат, тој три миљончиња цаак :))
Да да...уште така лесно да се добиваа.Како прво има работи за кои шо мислиш дека се некако ама потсвесно се поинаку.Така да ... тешко дека ќе ги земи.Ама добро сега... важно е дека ние ќе се забавуваме покрај малите екрани.А нив сакале ги оговарале,сакале не. =) сеедно ми е.Само кажав како че биди за Прилеп.

абе ние место западов за рака да го фатиме ние за газот го драпаме ко нездрави:pos2:
што се не уште ќе дојде....

Има некој информации кога точно ке се емитува квизов? Месец, ден, час :)
Баш ќе биде јако, а може и ќе се пријавам..

Има некој информации кога точно ке се емитува квизов? Месец, ден, час :)
Баш ќе биде јако, а може и ќе се пријавам..

Нема уште затоа што во тек е изборот на кандидати...ако воопшто се пријавил некој па чекаат да присоберат повеќе за да може повеќе емисии да снимат :vozbud:

Леле...нека појди некој од Прилеп.Како шо е овде портарана сето.Цел живот после ќе го оговараат =)

Не, не...ова не.Во сабота ќе му е страв да излези в чаршија:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom