Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Ovoj kviz e sramota,i idotizam bolje da zemat nekoj kviz kade sto se pokazuva znaenje kako najslaba alka i nesto slicno bidejki ke go nadopolnime znaenjeto a ova e retardirano sea gledav na pink i se zaprepastiv.

ја гледав на нова истата емисија, а сега по нашево ич не ми се допаѓа...срамота е :kesa:

Што знам , звучи добро , барем според мене.
Може и да испадне подобро од драма во серија :vozbud:
Хоуп со..

Изгледа исто време ќе почнеме со Србија (Пинк ќе ја дава таму)

Abe ke se napies malku valium ili nekoe pojako sredstvo za smiruvanje i ke otides tamu i nema sansi da te otkrijat dali lazes. Se ke ti bide ramno.

Ау ќе биде јако :vozbud:. Баш ме интересира какви фрикови живееле и кај нас, бидејќи кај хрватите веќе имам видено. Само никако да почне, го најавуваат веќе месец, два а тој абер си нема :toe:

Ovoj kviz e sramota,i idotizam bolje da zemat nekoj kviz kade sto se pokazuva znaenje kako najslaba alka i nesto slicno bidejki ke go nadopolnime znaenjeto a ova e retardirano sea gledav na pink i se zaprepastiv.
Da bides pameten ne e cool.
Lugevo na Milioner sedat po 15 minuti gubat na edno prasanje , u mislenje i na kraj pa ke go utnat , a kamoli da ima ko na najslaba alka , kako idat przo prasanjata , sve ke ispopagaat , pobednikot posle 20 minuti ke se znae.
Mislam deka toj kvizot na Sitel nesto slicen e na najslaba alka.
A za kvizov A1 ke ima porast na gledanosta poradi kvizov , i da go falite i kritikuvate , pak ke go gledate, a za budali za prijavuvanje ima kolku sakas.

*ПИШУВАЈТЕ НА КИРИЛИЦА*
аман дај нека почне веќе, од кога најавуваат “наскоро“, ќе помине и фебруари. Баш ке глеам, интересно ќе е :)

*ПИШУВАЈТЕ НА КИРИЛИЦА*
аман дај нека почне веќе, од кога најавуваат “наскоро“, ќе помине и фебруари. Баш ке глеам, интересно ќе е :)
Па сигурно дека ќе биде "интересно".
Кога некој на некого ќе чепка по интима, и ќе биде посрамотен пред семејството и пред незнам колку гледачи....
Жално, навистина жално. Подобро речено...патетично:tapp::tapp::tapp:

Дали некој воопшто ги прочита прашањата за пријавување неколку страни назад?
Дали некој уште мисли дека постои некаков детектор во „квизот“?
Дали некој уште мисли дека нешто што се случува таму е вистина?
Дали некој уште не знае што значи „реално шоу“?

ја гледав на нова истата емисија, а сега по нашево ич не ми се допаѓа...срамота е :kesa:

зш срамота бе...секој има право на свој живот,на свој избор.Има секакви будали па за пари ке направат се..

Значи од Србиве поголеми селаци за вакви проекти нема!!! Катастрофа ја направиле својата верзија, ниту малку не е на оригиналот, значи грозно, од грозно по грозно :tapp:

Сепак А1 како А1, не верувам да не испадне лошо :pipi:, да беше на Сител ова ќе беше пародија :pos2:

*ПИШУВАЈТЕ НА КИРИЛИЦА*

По се изгледа ќе биде или крај на февруари или март....баш сакам некој што го знам да го видам таму на столчето :vozbud:

Ова глупаво шоу не го глеам ни на Нова ни пак на Пинк,ама затоа едвај чекам да почне на А1,лелее ќе има бруќи низ државава,осеќам некој ќе го покажуваат со прст цела година,ако ништо друго луѓево што ќе се пријават ке стекнат ОГРОМНА популарност.:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom