Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DaniBMW според ова напишаново (само на македонски испеано) ....... од кисмет
зид
извор
слага се слнце сададе
воден 2048
и се разбира ЗУРЛА (мој фаворит број 1) :love:

samo na makedonski i bez instrumentalki.
super se anastasia ama ako dojde izbor megu time never dies i stambol so se bardovci ke bide mnogu glupo.

е навистина сум труба, .... кликам ко што кажа златки али ..... не се куца таму ништо.
сашо гигов гиш- самовилска свадба

Чекајте, чекајте?

Сакате да кажете дека ќе ги нема АНАСТАСИЈА, КИРИЛ и остали? Пошто не гледам дека пеат НА МАКЕДОНСКИ баш сите песни.

Една од најдобрите песни на Анастасија нема текст и? Насловот е на АНГЛИСКИ
Може една од најдобрите македонски инструменталки Primitive Science ќе испадне пошто е инструменталка? А што е ако не е песна, рецитал?

samo na makedonski i bez instrumentalki.
super se anastasia ama ako dojde izbor megu time never dies i stambol so se bardovci ke bide mnogu glupo.

Знаеш ли која глупост ја кажа моментално???
Time never dies е ИНСТРУМЕНТАЛКА!

Чекајте, чекајте?

Сакате да кажете дека ќе ги нема АНАСТАСИЈА, КИРИЛ и остали? Пошто не гледам дека пеат НА МАКЕДОНСКИ баш сите песни.

Една од најдобрите песни на Анастасија нема текст и? Насловот е на АНГЛИСКИ
Може една од најдобрите македонски инструменталки Primitive Science ќе испадне пошто е инструменталка? А што е ако не е песна, рецитал?
ТАКА РЕШИ РЕЖИЈАТА, :( баш и јас бев за примитив .... али ете, не спаѓа во мкд изведувачи. дури и за ЗИД од кисмет се мислам дали ќе ја прифатат зошто има на крајот дел кој е на англиски

ТАКА РЕШИ РЕЖИЈАТА, :( баш и јас бев за примитив .... али ете, не спаѓа во мкд изведувачи. дури и за ЗИД од кисмет се мислам дали ќе ја прифатат зошто има на крајот дел кој е на англиски

Значи, ја претходно реков дека сум за инструменталки. Пошо ние као овде сме демократи, ќе биде како што ќе се договориме (барем мнозинството).

За англиски, исто се изјаснив дека не е проблем, ако има дел од текстот напишан на белосветскиот јазик (со задолжително македонски секако).

Значи, ја претходно реков дека сум за инструменталки. Пошо ние као овде сме демократи, ќе биде како што ќе се договориме (барем мнозинството).

За англиски, исто се изјаснив дека не е проблем, ако има дел од текстот напишан на белосветскиот јазик (со задолжително македонски секако).
ок, сепак сум нов и за да не запаѓам во невољи ќе се задржам на строго македонски ...... бар ми е така полесно
DaniBMW
еве од мене уште 2 песни, ..... џафер и “под пелистер“ и “лага и измама“

Не знам кој спомна да нема инструменталки, поглуп предлог е само оној на Села за Струшките

DaniBMW
од архангел:
дно
љубов и омраза
радост
нож
нова вера нова библија
сениште
заумна сила
--- надополнето: 25 август 2013 во 16:39 ---
DaniBMW
изгледа ќе те умрам јас :(
леб и сол:
калабалак
бистра вода
учи ме мајко, карај ме
сакам да ти дојдам (омилена од леб и сол :D)

DaniBMW
од архангел:
дно
љубов и омраза
радост
нож
нова вера нова библија
сениште
заумна сила
--- надополнето: 25 август 2013 во 16:39 ---
DaniBMW
изгледа ќе те умрам јас :(
леб и сол:
калабалак
бистра вода
учи ме мајко, карај ме
сакам да ти дојдам (омилена од леб и сол :D)

Уживај... додадени се сите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom