L
Löwe
Гостин
И јас сум да нема странЦки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DaniBMW според ова напишаново (само на македонски испеано) ....... од кисмет
зид
извор
слага се слнце сададе
воден 2048
и се разбира ЗУРЛА (мој фаворит број 1)![]()
samo na makedonski i bez instrumentalki.
super se anastasia ama ako dojde izbor megu time never dies i stambol so se bardovci ke bide mnogu glupo.
ТАКА РЕШИ РЕЖИЈАТА,Чекајте, чекајте?
Сакате да кажете дека ќе ги нема АНАСТАСИЈА, КИРИЛ и остали? Пошто не гледам дека пеат НА МАКЕДОНСКИ баш сите песни.
Една од најдобрите песни на Анастасија нема текст и? Насловот е на АНГЛИСКИ
Може една од најдобрите македонски инструменталки Primitive Science ќе испадне пошто е инструменталка? А што е ако не е песна, рецитал?
ТАКА РЕШИ РЕЖИЈАТА,баш и јас бев за примитив .... али ете, не спаѓа во мкд изведувачи. дури и за ЗИД од кисмет се мислам дали ќе ја прифатат зошто има на крајот дел кој е на англиски
ок, сепак сум нов и за да не запаѓам во невољи ќе се задржам на строго македонски ...... бар ми е така полесноЗначи, ја претходно реков дека сум за инструменталки. Пошо ние као овде сме демократи, ќе биде како што ќе се договориме (барем мнозинството).
За англиски, исто се изјаснив дека не е проблем, ако има дел од текстот напишан на белосветскиот јазик (со задолжително македонски секако).