Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Дуле и Коки
2. Драган Мијалковски

1. Дуле и Коки
2. Драган Мијалковски

1. Празно место ... Бог да го прости Дуле , но никогаш не ми се бендисувале песните на дуово , а за формацијава во која се Тамара , Боро и Рамиз не ми паѓа на ум да гласам .
2 . 223-305 - Драган Мијалковски

1.Дуле и Коки - Мене место не ме фаќа
2.Драган Мијалковски - 223 305

1. Дуле и Коки - Мене место не ме фаќа
2. Драган Мијалковски - 223 305

Дуел 1: Во име на љубовта - штета што оние двајцата голите: Mr.Muscle и Mr.Сало не беа на нивото со Тамара, инаку според мене со оваа песничка (баш така, песничка, зошто ретко на Евросонг има песни, а уште поретко песништа) можевме да имаме подобар пласман на ESC. Имаше одлична презентација Македонија таа година, направија 5-6 верзии на песната на различни јазици, и баш такви тралалајки поминуваат на ESC, ама Mr.Moving и Mr.Здрвенко не беа на висина на задачата. Еве колку и да се потсетите:

Дуел 2: 223 305. Евергрин! Немам што да додадам, другата нема шанси во овој дуел!

Убаво шо гласате, но немојте само да гласате. Стерилно е, монотоно, безобразно фригидно изглеа.
Дајте по некој коментар за песните, трач за изведувачите, споделете чувства, спомени, хејтови, плукајте, воздигнете - шо да е, се поминува. Гласајте, но и споделете со нас-зошто.

1. Тамара хикс у кариера и беше овој триет со депелираниве кловнови. Катастрофа жива. Кога веќе бирам секако "Mене место не ме фаќа", заради тоа шо ме потсeтува на средно и тази времиња.

2. Драган Мијалковски, просто не можам да се изначудувам како човеков со тој гласовен потенцијал, остана само локален реликт? Барем низ Југа да пердашеше. Шо кај Чола подочњаците помала квадратура да не зафаќаа?

1.
Ти некому ќе бидеш се што не ми беше,
за него може ќе си најдобра,
прва, прва и последна...
Не сум некој фан на Дуле и Коки, али песнава ме потсеќа на една одамна мината детска љубов.

2.
223-305

1.Дуле и Коки
2.223-305

01. ''Дуле и Коки - Мене место не ме фаќа''
02. ''Драган Мијалковски - 223 305''

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom