Македонски Телекомуникации се ребрендираат во T-Home!

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Бидете оптимисти бе, ќе биде боље :)

Да се надеваме :pipi:

Денес сме 19ти април, и штом ништо не се шушка за нови пакети итн, ондак стварно нема ништо да има. Ке дознаевме.

Денес сме 19ти април, и штом ништо не се шушка за нови пакети итн, ондак стварно нема ништо да има. Ке дознаевме.
Читај во ПРВОТО мислење од темава.
„Ќе нудиме различни продукти, еден по друг. Првиот е рамна понуда, што значи претплата со многу прифатлива цена, сите телефонски повици по 7 часот навечер и по 8 часот наутро ќе бидат бесплатни и ќе бидат вклучени во цената. Потоа ќе нудиме услуги со ВоИП системот, ќе ја развиеме брзината на интернетот, а во последниот квартал од оваа година ќе воведеме и интернет телевизија“, изјави Николај Бекерс, главен извршен директор на Мактел.

Инаку колку што разбрав јас од едно интервју, не ми текнува дал во весник или на радио беше, откако официјално ќе биде прославено ребрендирањето ќе почнат со воведување на новите услуги.

Да се надеваме дека нема да не соголуваат живи со сметкиве, како сега.:jaj:

Па и онака редно беше да се управи ова интернетот, како прво да се укини лимитиот и зголемување на брзините нормално.
А ме интересира каква ќе биде таа интернет телевизија, ако знае некој нешто околу тоа нека каже. поззз

Не верувам нешто драстично да сменат... Пак ќе воведуваат некакви тарифи, бесплатни пораки, ти реков-ми рече и повторно со рестрикции од типот: само кон корисници на T-Mobile (пардон, T-Home), па мора месечна претплата, па ти не знам што...
Битно ќе ми ги донесат Sugababes!

Не бе другар ништо драстично...само 2 брана од по 500 отпуштања. Значи само 1000* луѓе ке летаат !!!

* Понудени им се некои пакети (али не се исплатливи)

Сеуште ние ги плаќаме загубите што Т-мобиле ги има во Германија.

абе што ќе се смени :)
лол
браво за ШУГА бејбс.. друго...
како и до сега е тапа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom