Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро почнува... и толку :) Супер е тоа што нема да изгубам неколку саати да гледам Евровизија.

Леле по голем глупост можеше ли да се случи од оваа Империја.Знаев дека сето тоа ќе биде катастрофа,но не очекував до толку. Во сета оваа глупост,само го упропастија Влатко,не знам зошто го и злоупотребија,требало само оваа овца дебела да си ја пратат и крај на приказнава.

За во некоја турска серија е арна, за на евровизија и општо како песна, доста лошо, неенергично, некако излитено, недоволно емотивно, слабо певливо, незаразно ритамче.
Многу многу лошо...

Ич не е моќна песната. Ниту глас, ниту музика. Можда е ок за слушање онака рандом, ама дека е евровизиска песна, не е.

Ова јас ни на Цветници и Валандово не би го пуштил да пројде а не на Евровизија,инаку очекував дека ќе биде крш песната ама па до толку,и што рече некој погоре срам ме фати додека ја слушав,важно Скопје 2014 има најнова реклама :facepalm:

Ми иде да и мавнам еден бокс на професоркана по македонски од средно, мене ме учеше за акцентни целости и акцент, види овие: имперИја... а јавни фацки.

Не сум музички експерт ама добро слушам. Империја = Периферија.:ROFLMAO: Ова е кома, до сега најтапа. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom