Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали публиката изврши колективно самоубиство или заспа?
леле.. колку ли сме сите изненадени...
инаку оваа песнава на влатко мнооооооооогу ми е позната... мелодијата мислам дека е украдена.. баш ке се потрудам да побарам ја јутуб од кој ли беше оваа мелодија
Јас не би издржал да излезам од салта.Или би се успал или би се самоубил.
А бе ги знам дечките другари ми се...да свират со влаДчеок се офсајд, тие двајца што пееја природни инструменти им се микрофон и тапани иначе мислам дека се во договор и свират со Влатко Лозаноски!
Банана Република...Рок Агресори FTW!!!
Има некое видео од Суперхикс ?
Pa vi Makedonci niste normalni.
Milan je bio razmazena, mala, plava PEDERCINA pa smo ga podrzavali, zato sto je nas, Srbin. A od ovih vasih komentara zelim srati.
Decko je bas simpa a i pesma nije losa. Pozdrav.
Јас само ке кажам дека (н)вие , нашиот менталитет гаден и смрден, неможам да го смислам. Па до толку да се плукало..
Има многу интересни коментари на официјалниот клип на јутуб , ке додадам некој тука
Сите критичари бе зад телевизори а? Ми се гади од сопствениот народ поради воа плукање на Б У К В А Л Н О СЕ наше.
Отишол некој наш пеач без еден тон гомна од сопствениот народ на глава? Беше Владо, песната му била мртва ваков бил наков бил.. Песната е преубава, дод ден денес се слуша и е една од најголемите хитови на Владо. Отиде Каролина. За Тоше ми е грев да зборувам.. Зошто на тогашнаречениот ‘‘лигав‘‘ Тоше му дадоа целосно право за евровизија? Песната.. катастрофа! Ваква била наква била.. и еден тон гомненици.
Мартин Вучиќ. Со шишиња се маваа у универзална. Песната и изведбата европска текстот просечен. Плукање? Многу!
Последните 2 избори не ги гледав и не ги следев па неможам да искоментирам ама ова е веќе претеризам. Песната си е добра за на евровизија, не е ништо посебно ама исполнува некој критериуми што европа ги бара.
A со песнава шо е ? Зибен зибен ? Кое место го извади ? Второ.
Ај размислете малце како плукате на нешто свое па после ке праиме муабет.