Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дај бе кај може да да најдам реприза сеа..обично не гледам вакви срања али глеам сите уаа ау ова она..па да видам шо се дешавкиве..

Мислам стани ме од спиење ќе ти напишам понормален текст од 90% од сите овие што настапија кои и да се????
влатко и неговата русинка можат слободно да се утепаат -_-

боље кукурику да ја пратевме ебаго. бруки живи

Незнам навистина во кој филм е влезено воа Влатчево, глас нула!!! Успеа МТВ да се надмине себе си, со секоја година се полоши и полоши станаа секоја чест продолжете така.

Дочека кремецов да шета по белион свет...ебати сељакот...нит знае да пее,нит боја на глас...ко Макрадули на Еднооки...сто посто те љубам кокодајките и Хрчак и оној белоглавион орел беа боље...

Ни треба револуција како во Египет, ама овде да почниме од мтв.
Мора да кажат колку пари потрошија.

има некој задоволен од изборов бе? искрено не сум гледал нишо..белки не е до толку?

има некој задоволен од изборов бе? искрено не сум гледал нишо..белки не е до толку?

Ни ја не гледав ама по тоа што слушам и што читам не е на арно и плус тоа кога ја слушнав песнава добив рефлекс на гадење некако, ко шубе ми дојде, ко не убаво ко да видиш како... со еден збор кажано ОЧАЈ!

Русите ќе не тужат за злоупотребување на нивното национално благо. Во случајов Калинка маја. КАКАЉИН КАМАЈА! Земи го Боже :se_ molam

ме уплашивте сеа да ја пуштам песната...се плашам од аутоматско рестартирање на пц во..

Ама кутриот он за греови целиот, ја нема ни слушнато оргиналната Калинка бре, стварно Русиве ќе ни се смеат пууу пу пу пу!

А што мислите за стихов?
"Јас сум Македонец, а она Русинка.
Дајте и' водка, а мене ракија."

Којзнае колку бил надуван слаткар кога го пишувал текстот... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom