Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сега колете се ко чупињата за Виктор шо плачеа :)

Се скршив .. :(:(:(:(:(:(:(:(

Испадна мојата фаворитка, а воедно и најпозитивната и најведрата особа на Идолов.

Дејан не заслужи пролаз !

Ќе биде интересно наредната гала вечер , Виктор според мене има многу гласачи не верувам дека ќе отпадне , мислам дека ќе стигне до финале. Следен е Дејан , според мене ... :toe:

Во публика веќе плачеа еј! Значи колку тешки будали има.

Дејан оди понатаму...мое лично мислење е дека тој нема фаца да биде македонски идол, едноставно не можам да го замислам како Идол, се чудам воопшто како дотурка до овде, дечкото нема појава....а тоа што останаа само машките во шоуво не ме изненадува, уште ко беа одделните емисии - машки, женски, се виде дека машките многу поубо пејат и дека првиот македонски идол ќе биди машко.

Остајте ми го бе Дејан, ептен е срце.

Леле еј колку се за нигде овие од публика пубертетлииве што плачеа. Па и ја кубев коси поХари Потер на 13 години али ова е не дај Боже. Немам зборови, ко да им умрел некој. Ко Виктор ако отпадне животот да му завршува. Бреее.

Не осеќате уште од пред 3-4 гали дека Дејан има потенцијал да биди следниот Аднан од Операција Триумф?

Се скршив .. :(:(:(:(:(:(:(:(

Испадна мојата фаворитка, а воедно и најпозитивната и најведрата особа на Идолов.

Дејан не заслужи пролаз !
Да се собереме 100 души и да плачеме затоа што Jана испадна :(
П.С. Само мене ли ова ми заличува на грчки идол :):)

Абе до кога со онај Дејан?? Нема фаца за онде мекуш е

Ја отидов да се убијам. Ќе глеаме пендреци само од наредна гала. Многу убаво. Што сакав да испадне Виктор, одбивен е дечкото со таквото понашање.

Заслужено си отпадна Јана, многу слабо оваа вечер.. и не само она, туку општо сите во целост. Очекував повеќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom