Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да се каже дека сите беа прекрасни, но перфектен никој не може да биде.Мислам дека некоја негативна забелешка нема да биде на одмет.

Се радувам за Нико, Билјана и Виктор.:pipi:

Колку шо глеам само ние машките го поддржуваме и гласаме Нико, женскиве се попалија по лиглињата Хико и Виктор. Не ги привлекува веќе мажественоста:)

Ај сакам да видам барем едно женско за Никo:helou:

Не генерализирај, тоа што вриштеа во публика се малолетничка шема. Впрочем и таква публика највеќе популарност носи, затоа Влатче Морал смени стил, оние Некст Тајм беа популарни.

Јас го поддржувам Нико, воопшто не ме интересира како изгледа.

Забелешка од модератор: Гледам ви се запалиле страстите, морав да избришам мислења и да пратам опомени. Држете ниво на дискусија, нареден што ќе почне да се изразува со лиглиња и да користи погрдни зборови го бришам и има црвен картон.

Мој фаворит од машките е дефинитивно Нико! Виктор ми е лигав, од бејбифејс машки преку глава ми е веќе, ама тоа е, различни вкусови. И настрана тоа, ми нема ни харизма, ни шарм, барем по мој вкус нема.

Секој заслужи да стигне до таму... Значи Виктор,Јана,Билјана,Александра,Нико,Денис,Наталија...сите тие вредат многу... тие се нашите нови ѕвезди.. без разлика дали младите девојки ќе го сакаат Виктор и Хико, Позрелите и познавачите на музиката Нико,Јана,Билјана,Александра. Секоја чест на секој од нив.

Рано е за јадење.....до прва ќе видиме кој е кој!

За мене не е пејач тој шо си бира песна за пеење,за мене е пејач: нати песна,па бујрум отпеј ја! Се надевам дека можеби ќе видам и таква опција во ајдолоФ :smir:

Иначе моментално фаворит ми е Јана. Зрачи момето,ја сакам :pipi:

Сум ја слушала во живо,одлично пее.

Ама јас не реков дека пее лошо. Ама нема гласовни можности како Мараја Кери или Селин Дион. Па си тера. Не е само гласот битен за музичка кариера.

За мене не е пејач тој шо си бира песна за пеење,за мене е пејач: нати песна,па бујрум отпеј ја! Се надевам дека можеби ќе видам и таква опција во ајдолоФ :smir:
pi:
Па досеа беше така вот театар коа пееја

Најдобар според мене е Нико,гласав за него, мило ми е што оди понатаму,тој ке биде победник во ова шоу според мене.:salut:

Madonna колку што имам читано има најмал распон на глас од популарниве пејачки :)

Затоа одбира песни што може да ги испее :)
Плус она е за шоу родена.

Нико не може да победи, тоа ни е јасно, не поради тоа што не пее убаво, ама нема таква фаца за да го сака мнозинството од гласачки активната публика. До крај битката ќе биде меѓу Кико и Виктор. Искрено Кико пее многу убаво и не е такво „лигле“ како што сакате да го претставите поради ваши Х причини. Тој ќе има кариера во блиска иднина без разлика на исходот од овој ИДОЛ, запаметете ги овие зборови.

Каде ќе се одржуваат големите концерти?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom