Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нико најзаслужено!
Од женските никоја не ми остави така некој голем впечаток ама сакав да помини Александра оти ми е многу симпатична <33 :), а и не пее лошо...

Освен Никo впечаток ми оставија и дечкото што ја пееше од Елтон Џон песната и тој со Никлбек не ги запамтив по име ;)

Тоооо мајстореее Никооооо, за мене он и јана ми се најкомплетни, иначе покрај нико и виктор и билјана влегоа ?

Нико и кога не испеа опера беше одличен.
Виктор тинејџ идол.
Билјана заслужено.

Мене на се ми личи освен на идол. Пеењето ништо посебно и спектакуларно,просечно како и сите останати.Нема некој што отскокнува.Останатите барем имаат изглед плус од него.

Мене на се ми личи освен на идол. Пеењето ништо посебно и спектакуларно,просечно како и сите останати.Нема некој што отскокнува.Останатите барем имаат изглед плус од него.

за кој зборуваш? за Виктор или за Нико?
Ако зборуваш за Нико... во врска со пеењето, не знам кај ти биле ушите :)

за кој зборуваш? за Виктор или за Нико?
Ако зборуваш за Нико... во врска со пеењето, не знам кај ти биле ушите :)

За Нико зборувам,јас не видов ништо wow во неговите досегашни настапи. Исто со другите во квалитет.
Уште во првите фази како почна со тоа оперите...Се прашувам што вели Борис Трајанов за него.

Тебе ти личи. Дечкото има глас и знае да пее, а изгледот се решава како за еден тон кај нас нови пејачи кои не му се ни до колена со пеењето.

За Нико зборувам,јас не видов ништо wow во неговите досегашни настапи. Исто со другите во квалитет.
Уште во првите фази како почна со тоа оперите...Се прашувам што вели Борис Трајанов за него.

Ти не знам, ама јас кај Нико за разлика од другите пејачи гледам една многу поголема сигурност во пеењето и самодоверба, константност во изведбата речиси без грешка, професионалност, препознатлива боја на гласот, за мене е класа над сите.... А за изгледот тоа е релативно :)

Тебе ти личи. Дечкото има глас и знае да пее, а изгледот се решава како за еден тон кај нас нови пејачи кои не му се ни до колена со пеењето.
Исто како што и тебе ти звучи :)
Овие деца се милион пати подобри од нашите пејачи што се врткаат по дискотеки,за тоа нема сомнеж.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom