Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
реприза кога ќе има последен пат прашувам знае некој?

реприза кога ќе има последен пат прашувам знае некој?

Jас барав на програмата на А1 телевизија и никаде не пишуваше дека ке има реприза,а доколку е точна програмата ке има и вечерва во 19:35.

Доказ за трачов?
Е сега доказ. Немам доказ ако сакаш верувај, ако не не мораш. Мене ми кажаа двајца од учесниците, кои btw поминаа. Жирито се сменило после, мислам во втор круг(за ова не сум 100% сигурна), и поентата им била демек да нема различно жири. Инаку и јас кога го гледав не знаев дека било така и нели беше вештачки некако, се приметува по муабетите дека не е тоа тоа

Доказ за трачов?

Еве еден визуелен доказ (:pos:), гледај како камерата гледа право во жирито, а на тоа место би требало да стојат учесниците. Кога камерата дава кадар на учесниците, камера нема никаде кон нив која би гледала право во жирито. :)

Или можеби А1 се пионери во технологијата па измислиле некоја невидлива камера. :toe:

Боже мили го монтирале жирито... аууууууууу шо уште нема да дочекаш од македонскиве телевизии:pos2::pos2::pos2:

Јас тоа со камерата не го приметив, ама приметив друга работа. Игор на Калиопи и вика „го знаеш ли Џиџи Париџи“, после се врти накај учесникот пак вика „Џиџи Париџи“, а учесникот негира со главата, а од устата може да му се прочита „не знам“, меѓутоа не може да се слушне како го изговара. Ова алудира дека одговарал на некое прашање, меѓутоа можеби дошло до поклопување на неговиот глас со нечиј друг, па не можејќи да го одвојат го оставиле да мрда само со главата, а да не се слуша неговиот глас. Пуштете на 18та секунда и ќе видите. ;)

Јас тоа со камерата не го приметив, ама приметив друга работа. Игор на Калиопи и вика „го знаеш ли Џиџи Париџи“, после се врти накај учесникот пак вика „Џиџи Париџи“, а учесникот негира со главата, а од устата може да му се прочита „не знам“, меѓутоа не може да се слушне како го изговара. Ова алудира дека одговарал на некое прашање, меѓутоа можеби дошло до поклопување на неговиот глас со нечиј друг, па не можејќи да го одвојат го оставиле да мрда само со главата, а да не се слуша неговиот глас. Пуштете на 18та секунда и ќе видите. ;)

муабетов не ти држи вода ни малку :) тоа шо врти со главата и вика не знам му одговара фактички на Игор дека не го знае Џиџи Париџи.. така да овој твој "доказ" не го бива...

Не реков дека не е подобар. Ама не е компетентен од аспект на музика затоа што факт е дека не е професионален музичар. Во ваков случај Лозаноски и Тамара Тодевска иако имаат искуство 100 пати помало од она на Џамбазов, сепак се покомпетентни да одредуваат кој како пее и дали тој некој понатаму ќе може да го развива гласот или не.

Kazi eden pokompetenten od Igor Dzambazov vo Muzikata, Tetarot, Voditelstvoto i tn...Igor e multitalent i e ednstavno najdobroto sto voopsto moze Makedonija da go ponudi..zirito spored mene e cista 10-ka...

муабетов не ти држи вода ни малку :) тоа шо врти со главата и вика не знам му одговара фактички на Игор дека не го знае Џиџи Париџи.. така да овој твој "доказ" не го бива...

А се слуша ли да вели „не знам“ !?

А се слуша ли да вели „не знам“ !?

те сваќам што сакаш да кажиш... во ред е тоа.... ама дечкото беше срамежлив, трема имаше и сега игор му постатвува прашање шо не го знае и дечково за да не се "избрука" дека не си го знае имењакот, онака тивко му вика не знам :pos: не знам ни како да ти објаснам... и самиот сигурно се имаш најдено во слична ситуација кога си одговорил на некое прашање така тивко никој да не слушне со шепотење фактички :) ваљда се разбравме...
може имало различно жири не го негирам тоа :) ама доказов се отфрла како неверодостоен (мала шала) :)

bfi1289836440d.jpg

вечерва после вестите имаше Идол(реприза) и прометив кога се дереше Игор ,Тони си збпреше ама не му се слушаше гласот :pos2:

ќе има секој работен ден мала доза Идол (секој ден по малку од неделната премиера )

Ке видиме дали е монтирано кога ке дојдат во скопје, 2ца другари пријавија на идол и рекоа дека некои други биле во скопје не биле игор, тони и калиопи.Кога се врати од аудицијата ги прашав за жирито зашто баш ме интересираше кој ке биде и незнаеа да ми кажат кој е викаат ги знаеме од телевизија ама имињата не ми текнува ама нема да бидат до крај овие сигурно.Привремено жири е колку да се одржат аудициите насекаде за пократко време ваљда па различно жири.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom