old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Доказ за трачов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
реприза кога ќе има последен пат прашувам знае некој?
Е сега доказ. Немам доказ ако сакаш верувај, ако не не мораш. Мене ми кажаа двајца од учесниците, кои btw поминаа. Жирито се сменило после, мислам во втор круг(за ова не сум 100% сигурна), и поентата им била демек да нема различно жири. Инаку и јас кога го гледав не знаев дека било така и нели беше вештачки некако, се приметува по муабетите дека не е тоа тоаДоказ за трачов?
Доказ за трачов?
Јас тоа со камерата не го приметив, ама приметив друга работа. Игор на Калиопи и вика „го знаеш ли Џиџи Париџи“, после се врти накај учесникот пак вика „Џиџи Париџи“, а учесникот негира со главата, а од устата може да му се прочита „не знам“, меѓутоа не може да се слушне како го изговара. Ова алудира дека одговарал на некое прашање, меѓутоа можеби дошло до поклопување на неговиот глас со нечиј друг, па не можејќи да го одвојат го оставиле да мрда само со главата, а да не се слуша неговиот глас. Пуштете на 18та секунда и ќе видите.![]()
Не реков дека не е подобар. Ама не е компетентен од аспект на музика затоа што факт е дека не е професионален музичар. Во ваков случај Лозаноски и Тамара Тодевска иако имаат искуство 100 пати помало од она на Џамбазов, сепак се покомпетентни да одредуваат кој како пее и дали тој некој понатаму ќе може да го развива гласот или не.
муабетов не ти држи вода ни малкутоа шо врти со главата и вика не знам му одговара фактички на Игор дека не го знае Џиџи Париџи.. така да овој твој "доказ" не го бива...
А се слуша ли да вели „не знам“ !?