Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сеа која шо песни ќе пеат во понеделник знае некој??

Мене малце (повеќе) ми пречи што Мики пее на нос... Дали му е затнат или он така се напиња кога пее - не знам, али лошо звучи.

И мене ме иритира тоа пеењето со затнат нос, и уште не ми е јасно како сите се воодушевуваат на таквото пеење :)

И мене ме иритира тоа пеењето со затнат нос, и уште не ми е јасно како сите се воодушевуваат на таквото пеење :)

Така како шо гледаш. Мики пее преубаво, не знам шо ви е.

Да не беа Мики и до некаде НИко...идол немае толку да прилечит внимание.......

Кога веќе Нико е оперски пејач, мислам дека ќе беше подобро да ја испееше оваа песна.

Сакав некој да проба да ја испее песнава, да видиме што би направил.
Како што кажа ти, Нико би требало да се обиде, има тука делови како за него.
Но си одбра друга песна и си испеа.

Во Понеделник е Лејдис најт :):):)

Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или? :)

--- надополнето ---

Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или? :)
Divas Night било.. Ама сеисто.. Женски песни ќе пеат.. :)

Мики објави дека ќе пее од Риjана, тоа му дале... :pos:

Само не сфаќам што им е филмов со минатиот пат машки, сеа женски песни... глупости! :uvo:

Само не сфаќам што им е филмов со минатиот пат машки, сеа женски песни... глупости! :uvo:

Не верувам дека му ја дале. Мислам дека не идат по тој принцип, туку сами си бираат. Ама како ќе звучи ова баш ме интересира. Не можам да го замислам како ја пее Russian Roulette, освен ако не се зезаше на ФБ..:)

Не верувам дека му ја дале. Мислам дека не идат по тој принцип, туку сами си бираат. Ама како ќе звучи ова баш ме интересира. Не можам да го замислам како ја пее Russian Roulette, освен ако не се зезаше на ФБ..:)

Ја мислам дека им нудат по неколку песни за секого... сепак уште мислам дека е чудно вака машкиве да пеат женски песни, и обратно. (ова му иде у прилог на Христијан :icon_lol:). Aли ај, ќе видиме како ќе звучи...

Леле еј ќе ги упропастат. Замисли го Мики пее Umbrella-ella-ella-e-e-e-e или oh-na-na what's my name или тејкит тејкит. Зар со песни од Ријана ќе го докажуваат гласот.

Леле еј ќе ги упропастат. Замисли го Мики пее Umbrella-ella-ella-e-e-e-e или oh-na-na what's my name или тејкит тејкит. Зар со песни од Ријана ќе го докажуваат гласот.

Russian Roulette ќе ја пее, според мене не е срање песната, балада е, една од добрите песни на РиХана.. :)

сеа сигурно некој ќе има и срање песни за пеење... :)

Иван ќе ја пее Aretha Franklin - Chain of Fools.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom