ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.901
- Поени од реакции
- 44.475
И сеа која шо песни ќе пеат во понеделник знае некој??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене малце (повеќе) ми пречи што Мики пее на нос... Дали му е затнат или он така се напиња кога пее - не знам, али лошо звучи.
И мене ме иритира тоа пеењето со затнат нос, и уште не ми е јасно како сите се воодушевуваат на таквото пеење![]()
Кога веќе Нико е оперски пејач, мислам дека ќе беше подобро да ја испееше оваа песна.
Во Понеделник е Лејдис најт![]()
Во Понеделник е Лејдис најт![]()
само женски останаа не исфрлени (и кристијан)Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или?
--- надополнето ---
Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или?![]()
Divas Night било.. Ама сеисто.. Женски песни ќе пеат..Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или?
--- надополнето ---
Не сфаќам, ќе пеат женски песни нешто или?![]()
Мики објави дека ќе пее од Риjана, тоа му дале...
Само не сфаќам што им е филмов со минатиот пат машки, сеа женски песни... глупости! :uvo:
Не верувам дека му ја дале. Мислам дека не идат по тој принцип, туку сами си бираат. Ама како ќе звучи ова баш ме интересира. Не можам да го замислам како ја пее Russian Roulette, освен ако не се зезаше на ФБ..![]()
Мики објави дека ќе пее од Риjана, тоа му дале...
Само не сфаќам што им е филмов со минатиот пат машки, сеа женски песни... глупости! :uvo:
Леле еј ќе ги упропастат. Замисли го Мики пее Umbrella-ella-ella-e-e-e-e или oh-na-na what's my name или тејкит тејкит. Зар со песни од Ријана ќе го докажуваат гласот.