Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
70-тина ги сметам за наши, без бугарски, српски во кои сме дале по некој денар. За овие погоре двава прв пат слушаш зашто ги нема нигде да си изгледаат и се нешто слично на Маклабас, експериментални.
За Максим, симни си Youtube downloader. Негде околу 2гб треба да ти испадне филмот.
За Три Ани и Светло сиво ќе ти пратам во ПП.
Абе ако гледаш така и косовскиот Babai треба да е „наш”. И за него имаме дадено некој денар. ;)

Абе ако гледаш така и косовскиот Babai треба да е „наш”. И за него имаме дадено некој денар. ;)
епа така ги рачунате овој со ручекот и Буре барут и тој албанскиот што го кажуваш.

епа така ги рачунате овој со ручекот и Буре барут и тој албанскиот што го кажуваш.
Тој албанскиот е со 100% средства од Македонија, не е копродукција.

Дај пратете торент од некој посовремен македонски филм шо го нема на јутуб. Оти тие на јутуб шо ги има сите гледани ми се и стари и нови :)

Јас само што го изгледав „Колнати сме, Ирина” и многу пријатно ме изненади. Ете дека немаме само „пусто турско” драми. :cuc:Коле Ангеловски!

Јас само што го изгледав „Колнати сме, Ирина” и многу пријатно ме изненади. Ете дека немаме само „пусто турско” драми. :cuc:Коле Ангеловски!
нели? башка таква тема снимена пред 40 години у комунистичко време. Големи наклони имав кон Колета, по филмов. :)

нели? башка таква тема снимена пред 40 години у комунистичко време. Големи наклони имав кон Колета, по филмов. :)
Да. Башка цицките на Неда Арнериќ во време кога царувала цензурата.

Да. Башка цицките на Неда Арнериќ во време кога царувала цензурата.
:pos: не мислев на тоа, туку на темата на филмот. прељуба со свекор у тоа време мислам да се десело, смртна казна ќе им дале. :D

:pos: не мислев на тоа, туку на темата на филмот. прељуба со свекор у тоа време мислам да се десело, смртна казна ќе им дале. :D
Да, де, да. Ама цицките башка. (y)

Хај Фај некако не ми направи мерак, не успеа да ме внесе доволно во приказната.

Да не знае некој информации за филмов, ми делува интересно според содржината Обожение?
мислам дека е краток дипломски филм на ликот (колку што знам на ЕСРА), затоа нема никаква новост или нешто повеќе за него на нет. Да дипломираше на ФДУ, ќе има некаква новост. :icon_mrgr:

Го гледал некој „Збор“ на Деспотовски?

Се мислам дали вреди да одам на проекција...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom