Македонски евегрин песни!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
277
Дали слушате македонска евегрин музика.И кои песни ги слушате со драго срце,и тоа го правите од мерак?
Целава тема ми текна кога ја слушнав песнана:Еј девојко црвено јаболко.а,а,а,....
А мислам дека и ваков тип многу малку луѓе слушаат

Која ти е таа песна... Јас ја сакам Како Вардар ќе дотечам на раце ќе те донесам и тн. и тн.

SLaCk напиша:
Која ти е таа песна... Јас ја сакам Како Вардар ќе дотечам на раце ќе те донесам и тн. и тн.

Хе хе хе...веројатно city мисли на истата песна од Зафир Хаџиманов ама незнае дека поинаку се вика песната

од Зафир освен таа горе наведената ми се свиѓа и ," а од љубов не се бега" ми се свиѓа и од Драган Мијалковски" кажи нашто драга" па Верица Ристевска-Ако истраеш, кога те нема,летај галебе,штом се сака,Томислав Маниќ-кажи зошто ме остави,Кој да ти каже Ивана од Кемал, Чија си и мн.други не ми текнуваат сега, инаку да сакам да ги слушам кога сум расположена за нив

Чииииииииииииииииииииииииииииија сии таран таааан....

ЕДИТ- Ѕвонат ѕвоооооона за тебееееееее....
Летај низ сонце мој галебе мој таааааааааааажен....

па изгледа дека на таа мислам,како и да е супер песничка

ti places i molis za razdelba zboris zaminuvas ti,a imas li sila da razmislis mila sto ke storis ti.Me ostavas mene za drug da te zeme ne te davam cvetu moj kazi mi kazi dal postoi drug v zivotot tvoj...........

Скитник--Јаков Дренковски
Сон СУм Сонил--Чапај
МОја Гитара-Гиш
ДАјте ги Рацете И да запееме пак--незнам како се вика победи на макфест
има многу квалитетни песнички
Кој да ти каже ивана-Кемал Монтено
абе многу се

Со тажен лик, и насолзени очи, заминуваш тии.... ја заборавив, знам дека рефренот одеше-
Ти плачеш и молиш за разделба збориш заминуваш тииии
а имаш ли сила да размислиш мила што ќе сториш тииии
Ме оставаш мене за друг да те земе, не те давам цвету мооооој
кажи ми кажи дал постои друг во животот твоооој

TWEETY*** напиша:
ti places i molis za razdelba zboris zaminuvas ti,a imas li sila da razmislis mila sto ke storis ti.Me ostavas mene za drug da te zeme ne te davam cvetu moj kazi mi kazi dal postoi drug v zivotot tvoj...........
Ех, извини, не видов дека и ти си ја пишал(а):kajg:

Драган Мијалковски "Кажи нешто драга" е дефинитивно мојот number 1 евергрин!:)

МОрав да ги спомнам и
Осамен-Трајче Манев
Злато мое-Љупка Димитрова
Дајте ги рацете-Поп дизајн
Свирете ја зајди зајди-Олгица
и мојата најомилена- За твојте очи сине од Тања Кочовска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom