Македонски DJ-и

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Закон тема позз до сите вас но со одобрение на „службата“ ако може овде да се постираат и некои миксови направени од наша страна сега знам дека повекето од тука мразете лап-топ ДЏ-еи но сигурно сте си направиле по некој микс дома на виртуал дџ на пример... ако се одобри ова закачи на рапидшеар пост и грми :baeh:

А да одберам песни, и сам да си ги измиксаш на VDJ?:baeh:

Ова свати го како заебанција, не како провокација...

Закон тема позз до сите вас но со одобрение на „службата“ ако може овде да се постираат и некои миксови направени од наша страна сега знам дека повекето од тука мразете лап-топ ДЏ-еи но сигурно сте си направиле по некој микс дома на виртуал дџ на пример... ако се одобри ова закачи на рапидшеар пост и грми :baeh:
Има посебна тема за миксови. :smir:

Од македонска сцена поштовање за Сателајт, Бушава Азбука, Навигатор и Казар... сите други ми се ко да вртат само за себе музика, не гледаат пред себе...
Ете го нашиот трансер се изјасни.. Браво за постов.. NOT!!!
Сите сте се научиле на истиве 5 души пошо само они вртат комерцијала на саем и ајде најдобри се.. Премногу подобри диџеи има од нив

Ете го нашиот трансер се изјасни.. Браво за постов.. NOT!!!
Сите сте се научиле на истиве 5 души пошо само они вртат комерцијала на саем и ајде најдобри се.. Премногу подобри диџеи има од нив

Зборам за DJ-еи шо ги знаат скоро цела Македонија, еве ке речам дека јас сум најдобар Македонски ДЈ.. ме знаеше ти мене? ме имаш слушнато?... NOT!!!:smir:

Па што да гледаат пред себе цела маса народ слуша лепша него ночи:tapp: наравно дека никој нема да ги разбира оти позатуцан народ нема на балканов за електроснка музика:toe:

Сигурно на електронски евент нема да одат љубители на Гранд продакшн..:tapp:.. Тоа шо го реков "останатите ДЈеи ко да пуштаат само за себе музика" мислев НЕМААТ НИКАКОВ КОНТАКТ СО ПУБЛИКАТА, ГЛЕДААТ САМО ВО ОПРЕМАТА И НИ МРДААТ НИ НИШТО, пуштаат колку да поминат на ред...

Зборам за DJ-еи шо ги знаат скоро цела Македонија, еве ке речам дека јас сум најдобар Македонски ДЈ.. ме знаеше ти мене? ме имаш слушнато?... NOT!!!:smir:

Сигурно на електронски евент нема да одат љубители на Гранд продакшн..:tapp:.. Тоа шо го реков "останатите ДЈеи ко да пуштаат само за себе музика" мислев НЕМААТ НИКАКОВ КОНТАКТ СО ПУБЛИКАТА, ГЛЕДААТ САМО ВО ОПРЕМАТА И НИ МРДААТ НИ НИШТО, пуштаат колку да поминат на ред...

Епа што да праваат кога ти викам никој не ги ни слуша прво.Да земат со факел во рацете да претаат демек еве контакт со публиката??:toe:

Еве еден македонски DJ кој го запознав преку кантер, но сега е препуштен само на музиката :smir: DJ Lapsus пушта мн добри песни на Урбан Бит Радио. Енџој :vozbud::vozbud:

Дефинитивно еден од подобрите серковци кај нас, а може и најдобар:) би било праволно напишано.
Класичен шупак, не само овој шо е цитиран туку и остала багра, во последно време и Мирко Попов станува геј шупак.

Мислам дека имам пишано на темава, али ај да пишам пак.
Не поштуем транс, техно срања. Најискрено.
За да кажиш дека се шупаци,багра,серковци луѓе што цел живот го работат тоа и му е професија треба да бидиш над нив и да бидиш компетентен за да го кажиш тоа.Башка треба да наброиш фактори зошто даваш таква изјава.

За тие твоите шо ги наведи кога ќе ги слушнам ќе кажам.А ти ако ги имаш гореспоменативе слушано сите до еден,слободно кажи што не чинело кај нив,можда ќе ме убедиш во спротивното - ама можда!

Јас почитувам секаков вид на музичка култура,но пред се тоа да биди направено со човечки ум со 2 раце и со 10 прсти. Скречување,миксање.....Тоа е за почит. А сите што ги наведив знаат да го прават тоа,итекако :smir:

Епа што да праваат кога ти викам никој не ги ни слуша прво.Да земат со факел во рацете да претаат демек еве контакт со публиката??:toe:

Не е битно ај... или не ме разбираш мене или не разбираш како е да си на место на ДЈ пред поголема публика...

Не е битно ај... или не ме разбираш мене или не разбираш како е да си на место на ДЈ пред поголема публика...

може малце не се совпаѓаме во мислењата и разбирам што ти значи Дј пред поголема маса,туку зборот ми беше дека кај нас преовладува фолкот и шабанеријата така да не можеме да очекуваме добра атмосфера на македонски журки:toe:

bravo za nasite dj samo taka da prodolzat i sto povekje da gi ima po klubovite i kafulinjata a ne ona seljacanana turbofolk ja obozavam elektronskata muzika a najvekje vpecatok mi ostaile navigator,babura,nikifor,erikfox,goran kan

spored mene najdobar makedonski dj
gi ima nekolku so sum bil koga pustale muzika no eve ke go izdvojam andrej micajkov negovata muzika nekako me podiga,moze i le fank ima i uste nekoj so ne mi teknuva sega

Не слушам до толку таква музика но имам чичко ДЈ!
Ерик Фокс ако го знаете. :smir::smir: Викаат пушта добра музика ама јас не сум му била на журка.:tapp::tapp:Било после 12 моите не ме пуштаат ни со него.:pos2::tapp::tapp:

Не слушам којзнае колку музика од македонски диџеи,ама од тоа што го имам слушнато најмногу ми се свиѓаат Мирко Попов и Роботек.
Посебно на Мирко ми се интересни песните,а и он ми изгледа ОК.

За почеток..Ицко ми е фајн.
Јас ги почитувам : Ерик Фокс, Навигатор, Струја, Сателајт, Ле Фанк, Панчо, Номадуз, Димитри Је Ја Јо, Никифор... без разлика тоа што пуштаат различен тип музика. Не ми текнува на други. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom