Ми се плаче од од тоа како е составено и асортиментот во овој Гурмет,ресторанов во Малта.Одвратно.Чист аматеризам.Боље перална за коли да отвореле.Незнам што толку ти се плаче, ама они скара трошат највеќе.
Си имаат и пинџур, малиџано, чорби, тавче гравче,сарма,пита и останати традиционални јадења во менито, ама ако се остават само на тоа ниту македонците ќе им идат.
А скара ко скара, се продава највеќе...па и сите тука за тоа идат во македонскиот, за шарска, ајдучка, ќебапи а не за малиџано и сарма.
Еве кажи ми во Скопје колку традиционални ресторани служат исклучиво традиционални јадења без воопшто да имаат скара во менито?
Не дека имам нешто против скарата.