Ми се плаче од од тоа како е составено и асортиментот во овој Гурмет,ресторанов во Малта.Одвратно.Чист аматеризам.Боље перална за коли да отвореле.Незнам што толку ти се плаче, ама они скара трошат највеќе.
Си имаат и пинџур, малиџано, чорби, тавче гравче,сарма,пита и останати традиционални јадења во менито, ама ако се остават само на тоа ниту македонците ќе им идат.
А скара ко скара, се продава највеќе...па и сите тука за тоа идат во македонскиот, за шарска, ајдучка, ќебапи а не за малиџано и сарма.
Еве кажи ми во Скопје колку традиционални ресторани служат исклучиво традиционални јадења без воопшто да имаат скара во менито?
Не дека имам нешто против скарата.
Ја не сум слишнал за такво јадење.