Македонски анонимуси!

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Заев изјави дека не сака да ги објави сите заради доброто на Македонија но изјави дека ќе ги објави сите криминали затоа што ја има таа обврска спрема граѓаните.

Многу нелогичности се вртат околу овие анонимниве, како што кажав, избрзана работа, или "брза кучка слепи кучиња раѓа ".
Заев има обврска пред граѓаните да објави се што има. Кога веќе го добил од загрижени патриоти. Нема добро за Македонија во криење незаконски активности. Ако не го направи тоа тој, ќе го направи некој друг. И нема ништо лошо во тоа.

Доброто на Македонија. :pos:

Заев има обврска пред граѓаните да објави се што има. Кога веќе го добил од загрижени патриоти. Нема добро за Македонија во криење незаконски активности. Ако не го направи тоа тој, ќе го направи некој друг. И нема ништо лошо во тоа.

Вети дека ќе го направи тоа.
Кај се брзаат тие, десетина дена трае објавувањето.

Деликатна и сериозна работа е ова, а не играчка.

Дај те бе цел интернет го пребарав оригинал превод од клипов не најдов, ме интересира шо раскажува толку сам за да си се смее. :pos:
Еве со превод. :icon_lol:

Битен е, и ти самиот си свесен за тоа.
Ако стравуваат за нивната безбедност зошто материјалите кои тврдат дека ги имаат не ги однесат во полиција ?
Можеби материјалите ги добиле на нелегален начин. Нели хакери се овие анусимус!? V for VMRO! Ако појдат во полиција и ги предадат материјалите, ќе ги прашаат од кај ви се!? И овие ќе им речат: "ги набавивме нелегално, му го хакиравме компјутерот на Заев." И после?

Дали опозицијата е толку моќна што ги контролира институциите, или сепак се работи за несериозен и непромислен потег, избрзан со цел да се скрене вниманието на јавноста ?
Моќна е. Соработува со странски служби и има моќ да набавува снимки од приватни телефонски разговори на премиери, претседатели, министри и тн.

Вети дека ќе го направи тоа.
Кај се брзаат тие, десетина дена трае објавувањето.

Деликатна и сериозна работа е ова, а не играчка.
Зошто да не брзаат? Што мења? И не вети дека ќе објави се, баш напротив, вети дека огромен дел нема да ги објави.

Деликатна и сериозна. Така и викале боговите на Пандора кога и ја дариле кутијата. Деликатни и сериозни работи има во нејзе, не ја отварај. Ама пак ја отворила.

Зошто да не брзаат? Што мења? И не вети дека ќе објави се, баш напротив, вети дека огромен дел нема да ги објави.

Деликатна и сериозна. Така и викале боговите на Пандора кога и ја дариле кутијата. Деликатни и сериозни работи има во нејзе, не ја отварај. Ама пак ја отворила.
И се преебала. И го преебала цел свет ради тоа.
И жена му на Лот се свртела, а и' рекле немој. Та сол се сторила.
Чаре?[DOUBLEPOST=1424228613][/DOUBLEPOST]Иначе шала на страна, батали заебанцииве, нешто од увек ме интересирало али не сум те прашал...
Ти во ВМРО си од интерес (материјален/статусен) или идеалите ти се комплементарни со тие на владеачката влада? Или трето нешто?

Последно уредено од модератор:
И се преебала. И го преебала цел свет ради тоа.
И жена му на Лот се свртела, а и' рекле немој. Та сол се сторила.
Чаре?[DOUBLEPOST=1424228613][/DOUBLEPOST]Иначе шала на страна, батали заебанцииве, нешто од увек ме интересирало али не сум те прашал...
Ти во ВМРО си од интерес (материјален/статусен) или идеалите ти се комплементарни со тие на владеачката влада? Или трето нешто?
Нема чаре. Кутијата е отворена, време е да ги видиме сите болештиње во нејзе. Па ќе ги лечиме, колку што можеме.

Светоглед, семејна традиција, одмаздољубивост, па ако земеш во предвид дека и убаво е да имаш начин да комуницираш директно со луѓето на позиции може да речеш и интерес.

Последно уредено:
Во чек дис аут прават муабет за политика... :facepalm:Дајте постирајте го оргиналното видео од човеков што се кези, да видиме што навистина зборувал:LOL:

Вчера цел ден сум се смеел на човеков, легенда:cuc:

Дали јас не видов по порталите.вести, весници, ...... НЕКОЈ да праша чекај малце што ме боли уво за тоа од кај се снимките.... туку кој ги снимал, народот од што е заразен за работа во администрација е доведен во ситуација да биде направен будала, како и што видовте на официјална страна анонимуси негираа секаков вид партиска припадност и дека не се бават со лајнарии, Од преку вцера многу профили имам видено со исти статуси против Заев, веќе станале роботи на власта. Према мене Заев соработувал со странски слузби во затвор !
Гордето местела избори - во затвор
Мијалков местел судии - во затвор итн .....

Дај те бе цел интернет го пребарав оригинал превод од клипов не најдов, ме интересира шо раскажува толку сам за да си се смее. :pos:
нешто се шетал по бањарка низ ресторан, го видел готвачо...во севиља...му надошла плима на плажа

Ова беше добро - со свој камен по глава. Прво они објавуваат и као овие слободоумниве - еј па што има везе како ги добил и Грците нека му ги дале не е битно да видиме што има, После тоа пушташ најава дека ќе има снимки за Заев и ги гледаш истите фаци - еј чекај ова не се Анонимуси кој стои позади овие? Профилот е направен завчера, македонска ИП адреса и тн. и одеднаш не ги интересира што ќе има на снимките, битно е кој ги пуштил. Се разбира ради тоа и беше пуштен клипот порано за да се истрчаат божемните загрижени за демократијата и нека прават клипчиња со смешки и исмевања (а самите се глупираат и си го побиваат тоа што го кажале пред недела две) ама кога ќе се објават снимките ќе замолчат...(т.е. нема ама веќе нема да имаат никаква тежина нивните зборови).

Заев ако имаше нешто да објави требаше да го објави пред да влезе во уцени со Грујо, тогаш ке имаше и поголем ефект.Вака се добива слика дека го инетресирало само власт. Ако Грујо му дадеше тоа што го барал немаше ништо да објави, ке криеше тоа што го знаел и ке глумеше власт а вака Грујо го фати во грешка во чекори и го обвини за ПУЧ глупаков.

глеј у каков дел од форумов, кој муабет го тераат еј ...
болни.

Коментирам на темата, ќе се согласиш дека е политичка? Политички вицови има милион. Дали е тоа политика или хумор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom