Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
aerodromka напиша:
i ja slusnav za sokoli ke vidime sega!!!!! nego ti posto si za vardar (neli od komitite si :) ) za koj vardar ke navivas e prasanjeto sega :)

тој вардар што ќе остане под здружението вардар (фк,кк,рк,ок...) :) како што идат работите тоа најверојатно ќе биде вардар 2000, зашто тие го имаат "правото" за името на вардар и се колку што знам по поделбата единствен законски наследник на тоа :) вардар осигурување е сосема друга работа (фирма) и најверојатно ќе нема никаква врска со името вардар

Еве што рекол претседателот на Струмица`[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] ПАНАЈОТИС КАРАПИПЕРИС (претседател на Струмица): Заслужено ја освоивме титулата која и ја посветувам на цела Струмица. Благодарност до гледачите и сите оние кои ни помогнаа да преживееме во оние тешки моменти. Ветувам дека Струмица идната сезона ќе биде посилна и ќе атакува на сите трофеи.` - значи човекот има план и за следната година тоа е добро а слушнав дека ОКТА е пред влегувањ во Струмица2005 а вие гледам многу се радувате за Вардар да му умре козата на комшијата
[/FONT]

mite84 напиша:
Еве што рекол претседателот на Струмица`[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] ПАНАЈОТИС КАРАПИПЕРИС (претседател на Струмица): Заслужено ја освоивме титулата која и ја посветувам на цела Струмица. Благодарност до гледачите и сите оние кои ни помогнаа да преживееме во оние тешки моменти. Ветувам дека Струмица идната сезона ќе биде посилна и ќе атакува на сите трофеи.` - значи човекот има план и за следната година тоа е добро а слушнав дека ОКТА е пред влегувањ во Струмица2005 а вие гледам многу се радувате за Вардар да му умре козата на комшијата
[/FONT]

ехх.... со тоа спонзорите колку лажат комунисти не очекувај премногу, не е тоа сигурно и за во Пелистер(РК) ќе идеше Лукоил ама не дојде така да претседателот можи колку сака да ве лажи
[mod]Пази на начинот на кој пишуваш немој ВаКА.....Од ....Била:)[/mod]

jove_bt напиша:

ехх.... со тоа спонзорите колку лажат комунисти не очекувај премногу, не е тоа сигурно и за во Пелистер(РК) ќе идеше Лукоил ама не дојде така да претседателот можи колку сака да ве лажи
[mod]Пази на начинот на кој пишуваш немој ВаКА.....Од ....Била:)[/mod]
eeeee pa ti MZT abramovic dojde da go kupi ama nie nejevvme pari od nego :pos2: tie lazgi sekoja godina gi slusam zatoa sega ne veruvam na nisto sto ke mi kazat neznam ovoj sponzor ne onoj dodeka ne vidam deka igracite izlegle na teren ne veruvam na nikoj

mite84 напиша:
[/FONT]

кои се радува!? искрено последнава реченица не ти ја сфатив, дај објасни подобро :)

OOoOOOoOOoooOO TeTeKs :vozbud: makedonija i kosarka 2 razlicni poima :nesum:

Што сакаше да каже писателот со ова?:smir:

Дон те избришав затоа што него го прашав не тебе!

DoolroX напиша:
кои се радува!? искрено последнава реченица не ти ја сфатив, дај објасни подобро :)
Гледам дека се радувате ако вардар остане без спонзори јас би сакал да се врати кошарката и во Велес и Куманово за да биде поинтересно

mite84 напиша:
Гледам дека се радувате ако вардар остане без спонзори јас би сакал да се врати кошарката и во Велес и Куманово за да биде поинтересно
Вардар не останува без спонзори, туку Вардар 2000 ке биде спој на 5-6 спонзори и ке го носи името Вардар, а Вардар Осигурување ке излезе од тој клуб и ке влага во некој друг скопски, значи сега ке има два јаки наместо еден :)

mite84 напиша:
daleku od toa deka se raduvame samo sto toj sponzor moze ke dojde vo mzt taka da ako mene licno nekade poise mi odgovara toa e MZT zal mi e realnosta si ja kazuvam

Струмица ЗАкон е :))

mite84 напиша:

брат како може да се радувам ај види ми го потписот :) барем ова за мене се однесува :helou:

aerodromka напиша:
daleku od toa deka se raduvame samo sto toj sponzor moze ke dojde vo mzt taka da ako mene licno nekade poise mi odgovara toa e MZT zal mi e realnosta si ja kazuvam
Спонзорот се викаше Вардар Осигорување нели сто ако им текне да ви го сменат името на клубот како ќе се викате но не ми се верува дека ќе дозволите такво нешто

mite84 напиша:
Спонзорот се викаше Вардар Осигорување нели сто ако им текне да ви го сменат името на клубот како ќе се викате но не ми се верува дека ќе дозволите такво нешто

немора да го сменат името,а и да го сменат префиксот МЗТ ќе биде сигурно во името :helou:

DoolroX напиша:
немора да го сменат името,а и да го сменат префиксот МЗТ ќе биде сигурно во името :helou:
МЗТ-Вардар Осигорување смо не знам дали навивачите на МЗТ навииват за Вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom