Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
mite84 напиша:
МЗТ-Вардар Осигорување смо не знам дали навивачите на МЗТ навииват за Вардар
Незнам дали добро сватив..ама како што разбрав сакаш да кажеш дека навивачката група на Мзт Фемили ке навива за Вардар?:smir:

Бај д веј 1000 поста на оваа тема:)...Браво момци..имаме и девојки:)само напред:)

Јас мислам немора да се смени името :) и на крај,а крајот е најважен: ДА ПОЧЕКАМЕ ДА ВИДИМЕ НА КОГО ЌЕ БИДЕ СПОНЗОР ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ ПА ДА ДИСКУТИРАМЕ ЗА ИМЕТО А? :smir:

Billa Bong напиша:
Незнам дали добро сватив..ама како што разбрав сакаш да кажеш дека навивачката група на Мзт Фемили ке навива за Вардар?:smir:

Бај д веј 1000 поста на оваа тема:)..Браво момци имаме и девојки.:) само напред!
Не бе ќе си навива за мзт ама спонзорот се вика вардар осигурување така да тоа нема врска :) има многу навивачи во фемили што навиваат за фк вардар :)

Billa Bong напиша:

Бај д веј 1000 поста на оваа тема:)...Браво момци..имаме и девојки:)само напред:)
Не реков така од кај да знам за кој навиват навивачите на МЗТ во фудбал мислев за ФК ВАРДАР

LoL... Abe videjte sega, ke vi kazam od iskustvo. Na primer ajducite vo Strumica se navivaci na site strumicki ekipi, nema pravilo ( da se navivaci samo na kosarkarite ili odbojkarite ), tie navivaat za sekoj koj ke im dade maici i nekoi rekviziti ;P, a da ne spomnuvame deka sekoj navivac posebno si naviva za omileniot fudbalski klub ;D

Скопје е голем град таму може да се поделат за кого ке навиваат додека во Струмица се навива за тој што е успешен еве Беласица е заборавена не ја бива и никој не мисли на неа за сто ми е многу жал а Ајдуците правите беа навивачи на Беласица

mite84 напиша:
Скопје е голем град таму може да се поделат за кого ке навиваат додека во Струмица се навива за тој што е успешен еве Беласица е заборавена не ја бива и никој не мисли на неа за сто ми е многу жал а Ајдуците правите беа навивачи на Беласица

точно! стварно е жалосно тоа што и се случува на беласица. ја мислам дека треба ајдуците да и помогнат сега кога и е најтешко,а не да навиваат за неа само кога се бори за титула,според мене срамно е тоа!:helou: исто и во кошарка сеа,додека има успеси тимот ќе биде ок да се навива за него,а после тоа едноставно да се остави на цедило

Ah, ubavo e taka, na zborovi " da i pomognat " ... Ama sto ke pravat na natprevarite na Belasica? Ke navivaat za nekoj koj igra " selski fudbal " ? Ako igraat dobar fudbal, pravat mnogu sansi, postignuvaat mnogu golovi... Nema da ima problem da privlecat navivaci, sepak navivacite odat na natprevar da vidat nesto, ne samo da se " iznavikat "...

Btw, nemam otideno na natprevar na Belasica veke 3 godini :)

mite84 напиша:
МЗТ-Вардар Осигорување смо не знам дали навивачите на МЗТ навииват за Вардар
ime na nasiot klub ne e mzt tuku e SKOPJE!!!MZT e prefiks posto na vremeto mzt fabrikata bese sonzor i toa i si ostana!!!!! ako doaga vardar da bide sponzor ke se vikame MZT SKOPJE-vardar osiguruanje

DoolroX напиша:
Јас мислам немора да се смени името :) и на крај,а крајот е најважен: ДА ПОЧЕКАМЕ ДА ВИДИМЕ НА КОГО ЌЕ БИДЕ СПОНЗОР ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ ПА ДА ДИСКУТИРАМЕ ЗА ИМЕТО А? :smir:

Не бе ќе си навива за мзт ама спонзорот се вика вардар осигурување така да тоа нема врска :) има многу навивачи во фемили што навиваат за фк вардар :)
mnogu??????? toa 99% navivame za vardar ali ne sme so komitite tuku sme so loyal fans!!!!! jes da sega site se na zapad

Sepak, mora da priznaete deka najdobra atmosfera ima vo Strumica ;)

Potato напиша:
Sepak, mora da priznaete deka najdobra atmosfera ima vo Strumica ;)

во струмица реално гледано атмосфера добра имаше само оваа година (посебно во финалето) за разлика пример од јане сандански каде на секој натпревар има добра атмосфера:smir: исто на времето и во куманово имаше екстра атмосфера со 6-7 000 гледачи ама тоа траеше за жал 1 или 2 сезони

Ne bre, videjte sega... Strumica odsekogas e bil sportski grad. Ste bile na nekoi od natprevarite na Belasica ( koga megu prvite vo Makedonija )? Ste bile na natprevarite na Makedonskata reprezentacija vo odbojka ? Go gledavte finaleto na kosarkarskiot play off ;)

Potato напиша:
Ne bre, videjte sega... Strumica odsekogas e bil sportski grad. Ste bile na nekoi od natprevarite na Belasica ( koga megu prvite vo Makedonija )? Ste bile na natprevarite na Makedonskata reprezentacija vo odbojka ? Go gledavte finaleto na kosarkarskiot play off ;)

брат као што ти кажав искрено тоа се случува еднаш во десет години :) значи нема константност,односно како што пишав пред некој пост кога навивачите најмногу му требаат на тимот (беласица) нигде ги нема не дај боже спонзорот да се откаже од струмица 2005 истото ќе се случи :) за кошарка оваа година исто реков имаше извонредна атмосфера секоја чест али ако правиме муабет за претходните години - КАТАСТРОФА! пак ќе се надоврзам на претходниот мој пост,земи пример со фемили кои секогаш навиваат и има супер атмосфера и кога се бореа за титула пред неколку години, а и сега кога на тимот не му оди најдобро :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom