Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Струмица сигурно победува а судиите поарно за нив да не покушуват да му помогнат на работнички да не ги снајде истото како на Беласица-Вардар 99 мислам беше

mite84 напиша:
Струмица сигурно победува а судиите поарно за нив да не покушуват да му помогнат на работнички да не ги снајде истото како на Беласица-Вардар 99 мислам беше
nisto ne im mozete ke dojdat so obezbeduvanje taka i ke si idat, a ako napravite incident vo sala moze da ve kaznat srtumica da igra do kraj na neutralen teren 50 km od gradot bez publika!!!!

da ve predupredam oni toa go cekaat posle toa nisto ne im mozete

ah ah онај ко вдовец шо е во газот, Голум и ќелавиот ке ви судат ах ах мора некако ова да се тепа оти после во СК ќе ве оштетат на големо... е тоа е кога не се носат интернационални судии

Се што личеше на почеток на провокација забришав, како и предупредувањата...
Остана дискусијата која заслужува пофалби.

aerodromka напиша:
nisto ne im mozete ke dojdat so obezbeduvanje taka i ke si idat, a ako napravite incident vo sala moze da ve kaznat srtumica da igra do kraj na neutralen teren 50 km od gradot bez publika!!!!

da ve predupredam oni toa go cekaat posle toa nisto ne im mozete

se soglasuvam! isto taka pred nekolku godini koga kumanovo imase "dream team" se osudi edno dete da vleze vo teren i go udri cekovski i normalno posle toa sleduvase suspenzija i go izede kumanovo (posle toa vo veles igraa) :) i stvarno smesni se ovie tvrdenja "ke im vlezeme vo teren" :) pa ako toa go napravite si pravite loso samite na sebe i na strumickata kosarka, mislite deka rabotnicki i cpb ke im bide griza ako ve suspendiraat!? normalno ne... pozdrav

DoolroX напиша:
se soglasuvam! isto taka pred nekolku godini koga kumanovo imase "dream team" se osudi edno dete da vleze vo teren i go udri cekovski i normalno posle toa sleduvase suspenzija i go izede kumanovo (posle toa vo veles igraa) :) i stvarno smesni se ovie tvrdenja "ke im vlezeme vo teren" :) pa ako toa go napravite si pravite loso samite na sebe i na strumickata kosarka, mislite deka rabotnicki i cpb ke im bide griza ako ve suspendiraat!? normalno ne... pozdrav
da ne bese ti toa dete sto vleze na teren????????

DoolroX напиша:
Кој рече дека ке им влеземе на терен но не сакам судијата да не прави магариња ако изгубиме фер никој нема да се буни а играчи тепаат тие сто не знаат да изгубат

mite84 напиша:
Кој рече дека ке им влеземе на терен но не сакам судијата да не прави магариња ако изгубиме фер никој нема да се буни а играчи тепаат тие сто не знаат да изгубат
iskreno nemoj da se nalutite ili da mislite deka e provokacija!!!!

tie majmuni site ekipi OSVEN rabotnicki na pravat magarinja!!!:toe: daj boze da ne se sluci istoto i so vas,sto cisto sumljam ali ke vidime utre!!!
ne za dzabe STOJOVSKI sudi tri utakmici po red............... razmislete malce
pozzzzz

aerodromka напиша:
da ne bese ti toa dete sto vleze na teren????????

хахахаха не бе каков кумановец убаво ми е овде кај што си живеам во ново лисиче и горд сум си на скопје :) незнам колку се сеќаваш али еден улета и му здрви бокс на чековски у глава и нормално... СУСПЕНЖН после тоа :)

mite84 напиша:

епа добро не сум те разбрал тогаш али еве барем кажи ако не влегувате во терен што ќе ги снајде судиите ако судат против вас? ја сум убеден дека ако утре победи работнички ја освојува титулата :) не се сеќавам што ги снајде судиите на беласица - вардар `99 али од такви однесувања еве ја фк беласица денес со една нога е во трета лига. искрено ја мислам дека ајдуците ја оставија на цедило беласица што секако не е фер - кога тимот се бори за титула го бодриш и си горд на него,а кога си му најпотребен и кога се бори екипата за гол живот нигде да те нема :):oftopic:

Ако победи утре Работнички Струмица ке има усте една меч топака дома но да се надеваме дека утре ке победиме ако Работнички стане шампион тогаш стварно се шампиони(се разбира без помош од судиите)а за судиите има луди глави кој ке направат инцидент еве веке се жалат им се заканувале од Струмица по телефон

mite84 напиша:
Ако победи утре Работнички Струмица ке има усте една меч топака дома но да се надеваме дека утре ке победиме ако Работнички стане шампион тогаш стварно се шампиони(се разбира без помош од судиите)а за судиите има луди глави кој ке направат инцидент еве веке се жалат им се заканувале од Струмица по телефон

кај нас во сите спортови заканите,уценувањата и сл. работи се веќе секојдневие :) судиите се такви дебили што се продаваат и за 10 кг брашно :)

zakani ke imate eden ton toa neka ne ve cudi toa e del od celata igra!! ali ima edna pogovorka sto vika KUCE STO LAE NE KASA

Само не знам кој ке му помага на Работнички бо Јадранската лига тука судиите многу ги разгалија Давитков со тоа однесување секој меч ке биде исклучен

mite84 напиша:
Само не знам кој ке му помага на Работнички бо Јадранската лига тука судиите многу ги разгалија Давитков со тоа однесување секој меч ке биде исклучен

немај гајле нема да дочека он да го води работнички во јадранска лига :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom