П
Паспарту
Гостин
cekovski e igrac za kogo nema sansa da se najde zamena vo naseto prvenstvo i sigurno sekoj tim bi go posakal da go ima,a lukoil e tim so pogolem budzet od zvezda 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пфффф дали го знам пффффф ти знаеш што прашуваш?iLe напиша:Билла бонг збори глупости дали воопшто го знаес Чековски како што вика радикал мозе да казаме дека со Стак и Атнич се најдобри поединци во нашата репрезентација веке не го бива Врбица Стефанов .
Billa Bong напиша:Знам како игра знам дека е добар ама сепак не ми прави кејф тоа што игра за Лукоил во не толку познатата Бугарска лига....може да игра во најдобриот клуб од Бугарија но сепак не е тоа тоа...to e to
billa brat ama podobro da igra vo bugarija nego vo makedonijaiskreno da si zborime bugarskata liga e 2 klasi podobra od makedonskata
DoolroX напиша:Па фала богу...нормално дека подобро да игра во Бугарија отколку во Македонија...скоро секоја лига е подобра од нашаваto e to...сакав да кажам дека го знам Чековски и дека не е којзнае што не велам дека нема да придонесе ако дојде во Работнички..ама незнам дали ке се носи многу добро со четворките...иначе имав постувано пред месец дена дека никој нејќел да дојде во Работничкиto e toтака да не се надевајте многу многу на тоа дека којзнае што ке се промениto e toBilla Bong напиша:Знам како игра знам дека е добар ама сепак не ми прави кејф тоа што игра за Лукоил во не толку познатата Бугарска лига....може да игра во најдобриот клуб од Бугарија но сепак не е тоа тоа...to e to
billa brat ama podobro da igra vo bugarija nego vo makedonijaiskreno da si zborime bugarskata liga e 2 klasi podobra od makedonskata
Billa Bong напиша:DoolroX напиша:Па фала богу...нормално дека подобро да игра во Бугарија отколку во Македонија...скоро секоја лига е подобра од нашаваto e to...сакав да кажам дека го знам Чековски и дека не е којзнае што не велам дека нема да придонесе ако дојде во Работнички..ама незнам дали ке се носи многу добро со четворките...иначе имав постувано пред месец дена дека никој нејќел да дојде во Работничкиto e toтака да не се надевајте многу многу на тоа дека којзнае што ке се промениto e to
oki ja samo za ligata sakav da ti kazam deka e podobra od nasataza ostanative igraci na negova pozicija sto igraat vo makedonski klubovi e izmislen igrac,a za vo jadranska liga ke vidime ako dojde ma da tesko ke bide da im se sprotistavi na niv
![]()