Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
A*1*T*E*A*M напиша:
кажав и во Струмица 2005 Фанс! и тука ке кажам :) доколку успеат и таму ке ја тепат... јас вчера после натпреварот праев муабет со Богов(со него беа Гоцевски, Томче Соколов и Хаџивасилев) и богоев ми рече дека оделе и таму на победа:basket:
Па сигурно нема да ти каже дека ке изгубат намерно :) Мислам дека и сакаат да ја победат и да им направат срамни 4:0 на нашиот претставник во Јадранската лига :)

G-gun напиша:
nema sansa ne sesoglasuvam
А што тоа не се согласуваш? За Мајмунот? А зашто не се согласуваш, ајде покрепи го мислењето. ЈАс тврдам дека ке го сменат Мајнунот, зашто како прво ке биде сменет од Работнички што значи дека и на КФМ нема да и треба (незнаењето го тргаме на страна) а и политички беше поставен на тоа место, а неговата опција веке не е на власт

ПС А што е со цитатите на претходните постови, зашто се измешани?

nema sansa ne sesoglasuvam:nenene:[/quote]

abe ti gledas kosarka ili samo lupas gluposti?gledam site tri posta ti se nesto bez vrska. davitkov ke go smenat od rabotnicki ne 100% nego 1 000 000% i toa najverojatno so marin dokuzovski ali da ne ti dokazuvam nisto sea ke vidis za nekoe vreme :) i aj kazi koja e pricinata poradi koja ne se soglasuvas

DoolroX напиша:
abe ti gledas kosarka ili samo lupas gluposti?gledam site tri posta ti se nesto bez vrska. davitkov ke go smenat od rabotnicki ne 100% nego 1 000 000% i toa najverojatno so marin dokuzovski ali da ne ti dokazuvam nisto sea ke vidis za nekoe vreme :) i aj kazi koja e pricinata poradi koja ne se soglasuvas

Марин Докузовски?Хмм убаво би им дошол на Работнички....во целост ке го замени Давитков..поправо јас незнам ни со кој памет ги споредувам нив двајца...Докузовски ако го споредував со Давитков требаше да биде во Македонија а не во Бугаријаto e to

Billa Bong напиша:
Марин Докузовски?Хмм убаво би им дошол на Работнички....во целост ке го замени Давитков..поправо јас незнам ни со кој памет ги споредувам нив двајца...Докузовски ако го споредував со Давитков требаше да биде во Македонија а не во Бугаријаto e to

davitkov za nisto ne go biva,a i sramota e toj da gi vodi vo jadranska liga :) aj sto nema strucnost i znaenje - nema ali niso cudno da mu tekne da pocne da se pcue so sudii i so protivnicki navivaci pa bruka da nastane od seto toa - znaci covekov nema pamet! moze so onoj kukulekidis da si se fatat zaedno i oro da izigraat i onaka dvajcata se golemi kreteni pa ako ne za kosarka moze gi biva za ora i svadbi :)

Хмм Давитков тука неможе да го води Работнички па не во Јадранска лига..to e toДокузовски би бил како кец на десетка добар искусен тренер знае што треба ...знае кој играчи му требаат на Работнички за да се спротистави на екипите од размерот на Задар,Загреб па еве и Звезда нека биде или Партизан...незнам баш размислувам дали ке прифати да дојдеto e to...во Работнички....Давитков треба да си ја прифати понудата од Кина.. може таму ке биде(стане) стручњакto e to

Billa Bong напиша:
Хмм Давитков тука неможе да го води Работнички па не во Јадранска лига..to e toДокузовски би бил како кец на десетка добар искусен тренер знае што треба ...знае кој играчи му требаат на Работнички за да се спротистави на екипите од размерот на Задар,Загреб па еве и Звезда нека биде или Партизан...незнам баш размислувам дали ке прифати да дојдеto e to...во Работнички....Давитков треба да си ја прифати понудата од Кина.. може таму ке биде(стане) стручњакto e to

neka ide slobodno i neka ne se vraka! odma neka mu dadat drzavjanstvo ja ke im pisam pismo so preporaki:pos2: marin saka da se vrati vo makedonija,a najverojatno i nema da mu pravat problem od lukoil akademik bidejki i pokraj toa sto najverojatno ke osvoi dupla kruna gazdite ne se zadovolni od evro nastapite :)

слободно нека лете давитков... не ни ни треба во македонија таков мајмун како него :basket::basket:

Billa Bong напиша:
Дали Марин ке прифдати да дојде во Работнички? Ме заебаваш нешто????? Кој не сака да води екипа во Јадранска Лига? Проблемот е дали Штерјо го сака Марин. Знам кога последен пат беше марин во Работнички се испокарале многу опасно. Едно е сигруно, Марин ке биде тренер на македонски тим, дали Работнички или Фени, е тоа незнам.

Марин е според мене, трет македноски тренер по квалитет. Заре и Димитриевиќ се пред него. Имав можност да го видам како работи Марин, многу подетално кога ни беше нас тренер и да бидам искрен, воопшто не бев задоволен. Премногу форсира шут за 3 поени, си форсира свои играчи (пр. Ристе Стефанов) и игра досадни утакмици со споро темпо.

Била Бонг, очигледно не го знаеш Марин Докузовски и затоа викаш знае кои играчи, Марин и да е тренер во Лејкерс истите играчи ке си ги носи, зашто им е менаџер и им зема процент од платата. Еве уште сега можам да кажам, дека ако Марин дојде во работнички (многу веројатно е тоа да се случи) со него ке дојде и Ристе Стефанов и Чековски. Тешко на Работнички ако марин ги носи странците, мислам дека е слаб скаут и дека имал страшно големи промашување во поглед на странците

Едит: Доолрокс, на Марин му завршува договорот со Лукоил летово и уште зимоска рекол дека не планира да го продолжи

Едит: Доолрокс, на Марин му завршува договорот со Лукоил летово и уште зимоска рекол дека не планира да го продолжи[/quote]

togas moja greska sorry :) znam deka ne bea zadovolni gazdite od nego i trebase uste na polusezona da go smenat ama na kraj go ostavija da ja dovrsi sezonata do kraj :) nov trener na feni mislam deka treba da bide aleksandar todorov taka barem on kaza na tv deka ima pregovori

DoolroX напиша:
togas moja greska sorry :) znam deka ne bea zadovolni gazdite od nego i trebase uste na polusezona da go smenat ama na kraj go ostavija da ja dovrsi sezonata do kraj :) nov trener na feni mislam deka treba da bide aleksandar todorov taka barem on kaza na tv deka ima pregovori

За Тодоров јас како што разбрав имал уште некоја година од договорот таму во Турција и земал многу добри пари, ама па Фени догодина е решен да прави јак тим, па многу веројатно дека ке му понуди добра пара на Тодоров, мада според мене, тој поима нема, а е форсиран од геј-лобито

Radical Boy напиша:
Дали Марин ке прифдати да дојде во Работнички? Ме заебаваш нешто????? Кој не сака да води екипа во Јадранска Лига? Проблемот е дали Штерјо го сака Марин. Знам кога последен пат беше марин во Работнички се испокарале многу опасно. Едно е сигруно, Марин ке биде тренер на македонски тим, дали Работнички или Фени, е тоа незнам.

Марин е според мене, трет македноски тренер по квалитет. Заре и Димитриевиќ се пред него. Имав можност да го видам како работи Марин, многу подетално кога ни беше нас тренер и да бидам искрен, воопшто не бев задоволен. Премногу форсира шут за 3 поени, си форсира свои играчи (пр. Ристе Стефанов) и игра досадни утакмици со споро темпо.

Била Бонг, очигледно не го знаеш Марин Докузовски и затоа викаш знае кои играчи, Марин и да е тренер во Лејкерс истите играчи ке си ги носи, зашто им е менаџер и им зема процент од платата. Еве уште сега можам да кажам, дека ако Марин дојде во работнички (многу веројатно е тоа да се случи) со него ке дојде и Ристе Стефанов и Чековски. Тешко на Работнички ако марин ги носи странците, мислам дека е слаб скаут и дека имал страшно големи промашување во поглед на странците

Едит: Доолрокс, на Марин му завршува договорот со Лукоил летово и уште зимоска рекол дека не планира да го продолжи
Хммм Чековски Стефанов?ако ги донесе е за греота...ама не верувам..Чековски ке го носи кај ке игра тој со Задар или некој појак тим...коа играа Цска Софија со Лукоил..Чековски за греота бешеto e to..така да не верувам дека тие би ги донелto e to

Billa Bong напиша:
Хммм Чековски Стефанов?ако ги донесе е за греота...ама не верувам..Чековски ке го носи кај ке игра тој со Задар или некој појак тим...коа играа Цска Софија со Лукоил..Чековски за греота бешеto e to..така да не верувам дека тие би ги донелto e to

Си го гледал ти Чековски? Каде ке најде подобар крилен центар од него? Прва петорка во репрезентација ни игра, невиден борец, гине за тимот. Нема ниеден тренер што не би го посакал во своја екипа.

Radical Boy напиша:
Си го гледал ти Чековски? Каде ке најде подобар крилен центар од него? Прва петорка во репрезентација ни игра, невиден борец, гине за тимот. Нема ниеден тренер што не би го посакал во своја екипа.
Радикал ако беше тој толку добар ке играше во некој поголем клуб а не Лукоил да бидеме реалниto e to

Billa Bong напиша:
Радикал ако беше тој толку добар ке играше во некој поголем клуб а не Лукоил да бидеме реалниto e to

Ете јас ти кажав, ги цениш работите по читање а не гледаш. Јас тврдам дека не ти ни текнува кој е Чековски и како тој игра. А што Лукоил е мал клуб? Мал е изгледа со буџет од 6 милиони евра. 3/4 од тимовите во Јадранска Лига немаат толкав буџет. Зашто Чековски не игра во појак тим во Европа? Зашто има еден мал хендикеп, висок е два метра и е низок да се носи со тие 4ки таму, али за Јадранска Лига е и те како корисен

Билла бонг збори глупости дали воопшто го знаес Чековски како што вика радикал мозе да казаме дека со Стак и Атнич се најдобри поединци во нашата репрезентација веке не го бива Врбица Стефанов .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom