iLe
Prototype
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 1.400
- Поени од реакции
- 30
Potato напиша:A sto te naveduva na toa ?
Faktot deka Bogoev igrase vo Grcija i Kipar, a Gocevski vo Vardar?
Гоцевски играше во Исланд за твоја информација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно!Многу паметно размислувањеRadical Boy напиша:Зар стварно мислите дека ги бараат Цибона и Партизан? Тоа се чисти шпекулации за да си ја кренат цената и догодина да земаат поголема плата
i ja mislam taka posto znam grne na vremeto koga igrase vo vardar ke dojdes ja se druzev so edni novinari sto pisuvaa za sport i ekipa i ke im kazese aj ve molam pisete deka ke idam vo ukraina deka ke igram i oooop posle 3 dena ete ti go grne doaga i casti zatoa sto so toa mu ja zgolemile platata!!!! se se toa igri ne im veruvajte mnogu mnogu ima vreme uste ne e pocnat preoden rokRadical Boy напиша:Зар стварно мислите дека ги бараат Цибона и Партизан? Тоа се чисти шпекулации за да си ја кренат цената и догодина да земаат поголема плата
Ne, ne gi sporeduvam klubovite... Sporeduvam megunarodnoto iskustvo. Spored koj kriterium Gocevski podobro bi se snasol od Bogoev? Plus toa, da ne zaboravime oti Bogoev e strumicanecDoolroX напиша:нема врска тоа затоа што партизан не може да го споредуваш со тим од втора грчка лига,а уште помалку со тим од кипарска исто како што ниеден наш клуб неможе да се споредува со партизан,цибона итн.гоцевски ја нема силата и цврстината за да и помогне на цибона под обрачите, на негово место цибона има многу подобри играчи, а богоев игра многу паметно и е исто така многу брз - играч каков што бараат многу екипи иако нормално тешко дека би имал голема минутажа ако отиде во партизан :helou:
jove_bt напиша:тачно... сепак преголеми клубови се тие за такви играчи. Да супер се за во МК ама ако сакаат во ''странство'' тогаш неможат да успеат во големите клубови едино можат да чистат патиките на првиот тим, така да ако веќе ја напуштаа земјата тогаш би заминале или во некоја пониска лига или во некој помалку конкурентен тим во соседните земји...
iLe напиша:Гоцевски играше во Исланд за твоја информација.
Вака сега...никој не ми е пријател ниту се знам со Иле..:smir:...доста со тоа кој колку знае кој подобро модерираPotato напиша:Ne, ne gi sporeduvam klubovite... Sporeduvam megunarodnoto iskustvo. Spored koj kriterium Gocevski podobro bi se snasol od Bogoev? Plus toa, da ne zaboravime oti Bogoev e strumicanec...
Sepak, moderatorot na ovoj forum me iznenadi so znaenje :salut: ... Samo prijatelstvoto so clenot " iLe " ne mora da znaci oti ne treba da se odnesuva loso so drugite clenovi koi ne go sakaat negoviot prijatel. Veruvaj, bratce... poveke znam za moderirane od tebe. Sepak, za kosarka ti pruzam raka![]()
Radical Boy напиша:Зар стварно мислите дека ги бараат Цибона и Партизан? Тоа се чисти шпекулации за да си ја кренат цената и догодина да земаат поголема плата
Radical Boy напиша:Не ми текнува дека играл во Исланд, ама незнам дали знаеш дека нивната лига е послаба од нашата за две-три класи. Така да играњето таму сигурно не му било некој плус. Исто како и играњето во Косово