Г
Грејвдигер
Гостин
Абе Грнето е машина бе, што шутна се погоди :basket::basket::basket:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да Грнчаров растури само тројки...посебно онаа од мртов агол коа им ја даде секоја чест!...A*1*T*E*A*M напиша:Абе Грнето е машина бе, што шутна се погоди :basket::basket::basket:
aerodromka напиша:bev vcera vo sala i gledav ubava utakmica bravo za strumica top izigra!!!!!ali......ali vie strumicani ste bile navivaci toa sto go vidov vcera bese komedija se iskrsiv od smeenje ej pesnite samo od kaj gi vadite neznam onaa kako bi ide jas sum jak, jas sum .....(neznam sto ) ja sum strumicki manjak ......:pos2: :pos2: :pos2: toj sto vi gi izmisluva pesnite na kolci da go izbrkate. e sega dota za ajduci aj sega za city park gays........vo prvo poluvreme nigde ve nemase neznaevte koja pesna da ja peete.....pa pocnavte vtoro poluvreme od gorce pertov do zeleznicka (pa nasa pesna ) a ajde toa i kulminacija bese koga ja peea o gospode toa bese kraaj......ja ja pejat i mesto na kraj strumickite picki da ja pejat oni ja peea aerodromskite picki od kaj sega toa zavisni li ste so F.A noken kosmar da ne vi e.... ili pa tolku ste nepismeni kako navijaci toa e cudoooo edno !!! tolku od mene posto ako produzam ima na napisam uste ton gluposti za NASITE TAKA NARECETI NAVIVACI
DoolroX напиша:dzabe zborime za nashava kosarka koga za ic k*r ne vredipomizerna e i od kucesko go*no
![]()
iLe напиша:Dobro kako moze se da komentiras za site navivacki grupi ili lubomoras ili neznam sto e eve ajde vasata e najdobra navivacka grupa toa li sakas da go slusas .....
Струмикс напиша:Радикал, ти како познавач на кошарката, по мене, не би требало да се замараш со коментари на некој кој гледа кошарка од вчера, па и по возраст некои се деца за тебе.
Струмичко лоби не постои, сметаш дека би подлегнал на некои притисоци или? И, зошто мислиш дека ќе бидеш баниран?
И да, треба да пишуваш за кошарката. Јас лично сум еден од оние кои редовно ти го читаат блогот.
walker_girl напиша:А ти имаш гледано натпревари во нашата лига?
DoolroX напиша:da i toa mnogu poveke od tebe veruvaja da ne sakas da kazes deka imame extra liga vo kosarka a? daj ne zezajte lugje bidete realni nasive timovi nemozat na ekipite od kipar da im pariraat,a ne pa na timovi kako zvezda,cibona,partizan drugite nadvor od ex yu da ne gi ni spomnuvam
![]()