Г
Грејвдигер
Гостин
Фершпед имат четири повредени играчи... а кај Струмица се враќа Флуелен:zlo::zlo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се надоврзамA*1*T*E*A*M напиша:Фершпед имат четири повредени играчи... а кај Струмица се враќа Флуелен:zlo::zlo:
DoolroX напиша:se slozuvam so "trenerov" i ja mislam deka rabotnicki ne samo sto ke bide sampion tuku i deka ke pobedi maksimalno
1.ПубликаA*1*T*E*A*M напиша:овој натпревар Струмица ке победат... затоа што на Фершпед им недостигат неколку играчи.. а кај Струмица се врати Флуелен.. но и да не заборавиме дека и публиката ни е многу важна :nesum::helou:
Си се изнафали:wink:...Тепавте 20 разлика и уште зборите за 3 недосудени технички грешки...хих...па треба малце и на Работнички да му попуштат не само на васA*1*T*E*A*M напиша:Ајдее шо к*р им текна да идат тие сити парк бојс :rofl: Полицијата ги стесни таму:rofl: на полувремето ин пуштивме еден Ајдук во Црвена Маица кај нив:rofl: Полицијата ке го пусташе таму не видоа дека е наш:rofl: Иначе многу гостопримливи сме ние... кој как влезе со што ни текне ги маваме![]()
3мин. пред крајот од обезбедувањето ги вадат на сити парк бојс и кој застане малку одма на доле по скалите
![]()
Требаше да ни судат 3 технички, а ни една не судеа..
1.Давитков(Мајмунот) цело време приговараше на масата и на судиите
2.Томето(Томче Соколов) кога рипна да закуце, Симиќ го фати за раци додека беше во скок
3.Кога Богоев беше во напар беа 2 на 1... Тасовски отиде од зад и го замакна за дрес и го шутна назад.
и после судиите не ин оделе низ прсти на Фершпед :kesa:
A*1*T*E*A*M напиша:Ајдее шо к*р им текна да идат тие сити парк бојс :rofl: Полицијата ги стесни таму:rofl: на полувремето ин пуштивме еден Ајдук во Црвена Маица кај нив:rofl: Полицијата ке го пусташе таму не видоа дека е наш:rofl: Иначе многу гостопримливи сме ние... кој как влезе со што ни текне ги маваме![]()
3мин. пред крајот од обезбедувањето ги вадат на сити парк бојс и кој застане малку одма на доле по скалите
![]()
![]()
Ај ај доста карање продолжете со дискутирање на темата МАКЕДОНСКА КОШАРКА!A*1*T*E*A*M напиша:добро ја не бев таму... ти ке ми расправаш што се случувало во Струмица... не се преместив накрајот кај што седоа сити парк бојс