Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За во Македонија е добар to e toза надвор незнам баш,каков весник бе сеа на страна ке видам to e tojove_bt напиша:утре по весници ке излези официјална статистика ќе видиш дека нишо не напраи, јас не рекоФ дека е лош, арен е само многу го фалевте а не е нешто посебно
jove_bt напиша:утре по весници ке излези официјална статистика ќе видиш дека нишо не напраи, јас не рекоФ дека е лош, арен е само многу го фалевте а не е нешто посебно
пеер ако ти кажам дека пола народ се гребе за тие пари, дека се дере со ајдуциве само за да не платат или пак.... ќе плати и пола час ќе моли да има продолжение за да му се исплатат патите што ги дал!Billa Bong напиша:Па влез 50 денари
![]()
Епа тоа еSANCTIMONIOUS напиша:пеер ако ти кажам дека пола народ се гребе за тие пари, дека се дере со ајдуциве само за да не платат или пак.... ќе плати и пола час ќе моли да има продолжение за да му се исплатат патите што ги дал!
п.с. затоа секоја утакмица има по 2000-3000 гледачи:smir:
Billa Bong напиша:За во Македонија е добар to e toза надвор незнам баш,каков весник бе сеа на страна ке видам to e to
ajde sto se smeete ne mi e jasto za 50 den koga i derbito MZT- rabotnicki e 50 denari!!!!!!!!!!!!!Billa Bong напиша:Па влез 50 денари
![]()
aerodromka напиша:ajde sto se smeete ne mi e jasto za 50 den koga i derbito MZT- rabotnicki e 50 denari!!!!!!!!!!!!!![]()
ete koj me rabira toj sto ide 100 godini na utakmiciRadical Boy напиша:И тоа играат петтиот и вториот и првиот, а сега играат првиот и вториот. И мене не ми јасно што е смешно за цената ама баш ич
iLe напиша:Pa eve da vi go pretstavam noviot sampion STRUMICA 2005.:cug:
strumicani go zadrza vodstvoto od po4etokot pa se do krajot , na poluvremeto 44 : 24 za strumica a utakmicata zavrsi 76:63 za strumica .