Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Струмичани, нека им е честито првото место. За жал не можев да го следам натпреварот ама знам дека сигурно било возбудливо.

Шампиони :olee:

walker_girl напиша:
Браво Струмичани, нека им е честито првото место. За жал не можев да го следам натпреварот ама знам дека сигурно било возбудливо.

Шампиони :olee:
aj cekajte ne se palete ima uste mnogu ova od iskustvo go zboram!!!!!! ako nekoj nejke rabotnicki da zeme toa sum verujte ali ne mu krojte kapa na ne roden petko

Чекајте бе што ако сте тепале бе плеј офот каде е таму ке видиме дали ке тепате(ја сакам да тепате ама тоа малце потешко)to e to

nema od kfm da dozvolat prestavnikot vo jadranska liga da ne bide sampion taka da ne se nadevajte mnogu mnogu!!!!!!!!!! zal mi e ali toa e realnosta vo nasata kosarka!!!!!e vie tek sega dojdovte vo kosarkata ima vreme nie sme 15 godini pa ne e*at uste!!!!!!!!!

pff sega sto ja gledav utakmcita fersped imat eden ednistven igrac tasovski i nikoj drug simic po4na i zicere da promasuva ... Sega veke imam mislenje deka i Pelister moze da go pobede Fersped ne bev go videl ovaa polu sezona kako igre mislam dek bea nesto podobro ama nisto ...

Струмииииица Шампионииииии:baeh::baeh::zver::je::je::je::aplauz::aplauz::bravo::bravo:

iLe напиша:
pff sega sto ja gledav utakmcita fersped imat eden ednistven igrac tasovski i nikoj drug simic po4na i zicere da promasuva ... Sega veke imam mislenje deka i Pelister moze da go pobede Fersped ne bev go videl ovaa polu sezona kako igre mislam dek bea nesto podobro ama nisto ...
sto se sekiras sudii koga mestat mestat ne mi kazuvaj kako odi toa mnogu sum poiskusna od tebe vo kosarkata !!!!!!!!!! eeee na kraj kraeva ke fatat eden igrac od stumica ke mu dadat 20000 evra i ke gi sitne!!!! ke pravime muabet na kraj na sezona ke vidis!!!!!

Честитки за Сите СТРУМИЧАНИ!! И ФАНОВИ НА СТРУМИЦА 2005!!!!
Преголема посетеност+одлична атмосфера+ одлична игра особено во почетокот=ПОБЕДА

aerodromka напиша:
aj cekajte ne se palete ima uste mnogu ova od iskustvo go zboram!!!!!! ako nekoj nejke rabotnicki da zeme toa sum verujte ali ne mu krojte kapa na ne roden petko

Хахах не му кројам капа на не роден Петко, само честитав за добрата игра и се израдував на победата :wink:

Струмица 2005 го совлада Фершпед Работнички со 76:63 во дерби натпреварот од поседното 10 коло во Космофон Супер лигата. Со победата Струмичани го обезбедија 1. место на табелата и полуфинален дуел со Свисслион Пелистер, во кој ќе стартуваат со водство од 1:0 во победи. Фершпед Работнички ќе се сретне со градскиот ривал Вардар Осигурување.

Победникот на овој дуел беше решен уште во првото полувреме. Домашните кошаркари му дадоа до знаење на реномираниот противник дека нема да си замине со победата, играјќи одлично во соте сегменти на кошаркарската игра. Ефтим Богоев беше лидер на тимот со 18 поени.

- По поразот од Вардар Осигурување седнавме и разговаравме доста сериозно за грешките во нашата игра. Добро и темелно се подготвивме за оваа средба и тоа даде резултат. Апсолутно го надигравме противникот во првото полувреме, кога имавме предност од 20 поени. Клучен фактор за победата беше нашата добра игра во одбраната, каде успеавме да ги неутрализираме Симиќ и Тасовски. - изјави тренерот на Струмица 2005, Стратос Кукулекидис. Епа струмичани со среќа

еве нешто од натпреварот Струмица-Фершпед снимено од мојата мобилка:helou:

eeeeeeeeeeeee gledate li sekade moze pirotehnika samo kaj nas vo aerodrom ne moze!!!!!!!!!!

walker_girl напиша:
Хахах не му кројам капа на не роден Петко, само честитав за добрата игра и се израдував на победата :wink:
vidi sekoj pobeda si e pobeda i treba da se raduvas!!!!!! samo ne spominjaj sampioni :((((((((((

aerodromka напиша:
eeeeeeeeeeeee gledate li sekade moze pirotehnika samo kaj nas vo aerodrom ne moze!!!!!!!!!!
неможе пиротехника али затоа си имате најарна публика:helou:

SANCTIMONIOUS напиша:
неможе пиротехника али затоа си имате најарна публика:helou:
Се согласувам со тебе Сантимониус и со пиротехника и без пиротехника пак Мзт има најдобра публикаto e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom