Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj cekajte ne se palete ima uste mnogu ova od iskustvo go zboram!!!!!! ako nekoj nejke rabotnicki da zeme toa sum verujte ali ne mu krojte kapa na ne roden petkowalker_girl напиша:Браво Струмичани, нека им е честито првото место. За жал не можев да го следам натпреварот ама знам дека сигурно било возбудливо.
Шампиониlee:
sto se sekiras sudii koga mestat mestat ne mi kazuvaj kako odi toa mnogu sum poiskusna od tebe vo kosarkata !!!!!!!!!! eeee na kraj kraeva ke fatat eden igrac od stumica ke mu dadat 20000 evra i ke gi sitne!!!! ke pravime muabet na kraj na sezona ke vidis!!!!!iLe напиша:pff sega sto ja gledav utakmcita fersped imat eden ednistven igrac tasovski i nikoj drug simic po4na i zicere da promasuva ... Sega veke imam mislenje deka i Pelister moze da go pobede Fersped ne bev go videl ovaa polu sezona kako igre mislam dek bea nesto podobro ama nisto ...
aerodromka напиша:aj cekajte ne se palete ima uste mnogu ova od iskustvo go zboram!!!!!! ako nekoj nejke rabotnicki da zeme toa sum verujte ali ne mu krojte kapa na ne roden petko
vidi sekoj pobeda si e pobeda i treba da se raduvas!!!!!! samo ne spominjaj sampioniwalker_girl напиша:Хахах не му кројам капа на не роден Петко, само честитав за добрата игра и се израдував на победата :wink:
неможе пиротехника али затоа си имате најарна публика:helou:aerodromka напиша:eeeeeeeeeeeee gledate li sekade moze pirotehnika samo kaj nas vo aerodrom ne moze!!!!!!!!!!
Се согласувам со тебе Сантимониус и со пиротехника и без пиротехника пак Мзт има најдобра публикаto e toSANCTIMONIOUS напиша:неможе пиротехника али затоа си имате најарна публика:helou: