bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.087
- Поени од реакции
- 7.289
Кога се игра натпреварот со Холандија?
В недела од 17:50 во СРЦ “Кале“.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се игра натпреварот со Холандија?
Znaes vo koj smisol podobra toa sto naa genaracijata na kastratovic site cekaa na nea da zavrsi i sutne vo presuden moment
a tuka vo ovaa genreacija site se lideri i sekoj moze da ja resi utakmicata iako portajnko ima najgolemo iskustvo ne vbrojuvajkija todorovska koja ke
Знам дека не играа, доколку играа во Скопје ќе ги победевме сигурно. Охоланга наводно била повредена, но факт е дека нема голема желба да игра за нас.
ламбевска нема желба да игра за нас, а за охоланга мислам дека има некој проблем со селекторот. на првиот натпревар со хрватска дома воопшто не ја играше, па затоа и толку многу изгубивме. ѓорѓиеска се загуби на тој натпревар. на реваншот охоланга изигра фантастично и сакале да признаеме или не, таа е најдобриот десен бек кој го имаме моментално. решение гледам во металург или жито прилеп (најави дека за в година многу ќе се засили) да ја земат назад. им фали таков профил на играч-КЛАСА!
ако победиме со холандија, за на еп ни е потребна и ристовска, па и со неа мора да се разрешат некои несогласувања, па пецеска да игра десно оти друго решение во толку краток период неможи да се најди. за лево имаме играчи, ама десно не!
и ако се убедат ламбевска (родена е за овој система на игра кој го применува петковиќ) во одбрана да дојди и локи, мислам дека имаме конкурентна репрезентација!
Сигурно ќе биде 100 денари, секогаш се по толку.