Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ај Романија е една од подобрите опции. Без Неагу се доста слаби. Мене ми е повеќе како ние ќе изиграме, ама Романките се мачеа со Фарски Острови и едвај ја добија Украина дома во квалификациите. Не дека очекувам нешто, ама мислам дека во реваншот можат барем со еден-два да победат.. ако играат.

Ти се спремаш да гледаш УФЦ или бараж у ракомет
Таман сега превртување на Неагу.

Ај Романија е една од подобрите опции. Без Неагу се доста слаби. Мене ми е повеќе како ние ќе изиграме, ама Романките се мачеа со Фарски Острови и едвај ја добија Украина дома во квалификациите. Не дека очекувам нешто, ама мислам дека во реваншот можат барем со еден-два да победат.. ако играат.

Таман сега превртување на Неагу.
Романија играше викендот турнир за пласман на олимписки игри, егал меч против Норвешка и ја доби Црна Гора, за жал со недоволна разлика за да се пласира на игрите.

Романија играше викендот турнир за пласман на олимписки игри, егал меч против Норвешка и ја доби Црна Гора, за жал со недоволна разлика за да се пласира на игрите.
Дан ти е криво шо не се пласирале романките на ОИ?

Знам, ама формата нивна во последните 3 години е бајаги падната. После ЕП 2018, не се на некое јако ниво и имаа доста двоцифрени порази (Од Јапонија изгубија катастрофално на последното СП, баш ја гледав репризата на таа утакмица). Овие квалификации за ОИ мислам беа последна шанса за Неагу да направи нешто повеќе на ОИ со Романија.

Ќе можеме барем еден меч асален да им одиграме?

Полувреме доста е? :P
Па ваљда не :/
Не беше ова реторичко моево прашање, стварно ме интересираше пошто не пратам ептен, ама знам Романкиве треба да се солидни со Букурешт во ЛШ на пример, а и чинам топ 4 беа пред пар првенства негде

Дали една добра утакмица е доволно да кажеме дека имаме напредок и дека можеме да извадиме нешто интересно на домашен терен?

Не знам каде се романкиве во европскиов/светскиот ракомет и дали ни се сериозен тест за нас или разликата е во класи и лагано ќе не решат со 7 разлика уште у прва текма? :D

По таа логика и Македонија треба да се солидни со ЖРК Вардар што беше 4 години на фајнал фор, така? :D

Па ваљда не :/
Не беше ова реторичко моево прашање, стварно ме интересираше пошто не пратам ептен, ама знам Романкиве треба да се солидни со Букурешт во ЛШ на пример, а и чинам топ 4 беа пред пар првенства негде

Дали една добра утакмица е доволно да кажеме дека имаме напредок и дека можеме да извадиме нешто интересно на домашен терен?

Не знам каде се романкиве во европскиов/светскиот ракомет и дали ни се сериозен тест за нас или разликата е во класи и лагано ќе не решат со 7 разлика уште у прва текма? :D
Се зезав, знам дека ти беше реторичко прашањето :D

Не знам до каде се ама против Црна Гора изгледаа озбилно, имаа негатива од 2 гола на некои 3-4 мин пред крај мислам и им ја свртеа за да ги добијат 2 мислам. Неагу им е Кире што е за нас, е сеа без неа не знам како функционираат ама пак мислам како колектив дека се поквалитетни

Еврокуп освоен од Шпанија?! Кога било ова и како сум го испуштил

Еврокуп освоен од Шпанија?! Кога било ова и како сум го испуштил
Играа Шпанија и домаќините на ЕП 2020, Шведска, Норвешка и Австрија, како квалификациска група секој со секого во термини кога се играа квалификациите. Тоа беше еврокупот.

Играа Шпанија и домаќините на ЕП 2020, Шведска, Норвешка и Австрија, како квалификациска група секој со секого во термини кога се играа квалификациите. Тоа беше еврокупот.
Не знаев за ова, а рака на срце па не ни беше нешто маркетирано за да добие на популарност

Сара Ристовска со ЦСКА се пласираше на Финал 4 во женската Лига на шампиони,инаку Сара постигна 7 гола и беше прв стрелец во нејзиниот тим.:oeoeoe:
Се навежба против Букурешт за утакмиците со Романија. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom