Yeezus
Господин Ѕверка
- Член од
- 25 јануари 2014
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 251
Како бе океј кој к** се они да се договараат си има секој клуб управа
Они су Работнички и Мзт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе океј кој к** се они да се договараат си има секој клуб управа
Лицемерие at its finest....golem sram e sto voopsto se prekina, realni da bideme, nemase osnova za prekinuvanje zasto ako odime po nivnata logika za prekini i praznenje na sali, kaj nas nitu eden mec nema da se doigra pred navivaci.
p.s. i plukanjeto od tribini, daaaj be ej, koj kur mislam, ke ti doe stranec u liga i ke go shlajmosaat, ke si rece kaj dojdov tuka kaj se zaebav bolje mi bese u bruger king. Golem minus e toa.
koe licemerie ? kaj vide tuka licemerie, dali uopste ti e jasno znacenjeto na toj zbor, licemerie ...Лицемерие at its finest....![]()
Да, јасен ми е. Очигледно тебе не ти е.koe licemerie ? kaj vide tuka licemerie, dali uopste ti e jasno znacenjeto na toj zbor, licemerie ...
losha e ama toa e standard na site mecevi kaj nas, ne se CPB tie sto ja izmislile toplata voda za plukanjeto, inace plukale i od family nakaj Gecevski, i oni mavale isto, taka da ti mene prvo objasni mi, koja e logikata da trgnes samo edna navivacka grupa, i toa domasnata, a da ja ostavis gostinskata, koja isto postapuvala, i vtoro, koj tim u nashava liga bi se soglasil vo edna takva situacija, da iskoci na teren DOMA.Да, јасен ми е. Очигледно тебе не ти е.
Прво викаш дека немало причина за прекин иако си свесен дека ЦПБ се убија од плукање и фрлање предмети, а после викаш дека плукање била многу лоша работа. Како ова не е лицемерие?
1. Фемили не беа опоменати и не правеа инциденти, така да не видов причина зошто да ги тргнат.losha e ama toa e standard na site mecevi kaj nas, ne se CPB tie sto ja izmislile toplata voda za plukanjeto, inace plukale i od family nakaj Gecevski, i oni mavale isto, taka da ti mene prvo objasni mi, koja e logikata da trgnes samo edna navivacka grupa, i toa domasnata, a da ja ostavis gostinskata, koja isto postapuvala, i vtoro, koj tim u nashava liga bi se soglasil vo edna takva situacija, da iskoci na teren DOMA.
MZT bi izlegle ? Ako se lazeme, da, ke izlezat ...
I druga rabota, zasto i centralnata tribina isto ja ispraznile ? Nekolku greski u cekori imas tuka, a da ne navlagam sto Se se slucuvalo vo BT pa mecevite do kraj se igrale, so publika. Ako odime po ovoj standard za prekinuvanje na natprevari, i brkanje na navivaci, kaj nas nema niedno derbi da se doigra so publika na tribini, a ako se postapi isto, da se izbrkaat domasni navivaci a gostite da gi ostaat u sala, natprevarite nema ni da imaat svoj kraj.
p.s. I zasto policija ne stavat na tribinata pozadi kosot, i na centralnata, i toa e eden golem znak ?