- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.717
- Поени од реакции
- 120.228
Небитно, се знам со Кристијан и со татко му доста добро, не сакам да зборувам сега. Детето си е топ и стварно има талент и вреди, не викам не, ама он уште од 7 години тренираше за Работнички и играше по 40 минути на утакмица, а притоа татко му му беше тренер. Мислам дека ми ја сфаќаш поентата. А за Горјан не ми се трошат зборови најискрено, мада вака кога ќе видам дечкото и заслужено си игра, пошо никој од наша генерација не успеа така да и он едини што остана нека игра кој кур, уште и он да не игра. Иначе за врски си има врски и тоа дебели.[DOUBLEPOST=1399658614][/DOUBLEPOST]Да, али ете и да грешам, не сум запознаен дека со врски се бутнати.
Али како и да е едниот игра во Турција другиот за МЗТ.
Едно е тренинг друго се утакмици. Кичо башка не е уопште лош тренер, не знам од каде оваа констатација. Во Вардар не напредуваат, тоа ми е зборот. Не дека ако отидат во МЗТ ќе напреднат али пак доаѓаме до муабетот за начинот на работа со младите кај нас. Јас тоа сакав да го кажам, а не зошто они играат за Вардар. Ниту ми смета Вардар ниту ништо...Го дрвиш и ти сеа курот.
Нели младите треба да играат прва лига? Ете играат во Вардар, што е битно дали се во Вардар или МЗТ?
Начинот на тренинг им е ист, а и повеќе би напреднале во Вардар него во МЗТ.
Во МЗТ ќе ги тренира Ќичо ретардираниот а во Вардар ги тренира Пере кој има познавање колку сите тренери заедно.[DOUBLEPOST=1399658464][/DOUBLEPOST]
Релација Водно санс - Реал Мадрид.
Тоа е главната причина на Андреј што игра за Реал а не квалитетот.
Толку од мене идам да се испукам на баскетче, имајте убава вечер.
П.с. Ми пиша Марче дека ќе иде на баскет така да цепајте, добар провод и дај да се пресметаме периодов, да ви одржам некоја лекција.