Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога почнува супер лига??

Има уште едно коло од регуларниот дел, кој се игра овој викенд... Не верувам дека ке има пауза, па најверојатно од почетокот на Април почнува и Супер Лигата...

А не ми е јасно со што ги натерале да дојдат, колку би му платиле?
Читам Антиќ, Гечевски, Чековски, Мојсо ебаве ѕвездите со што можат да ги условат...ситни души испаѓаат сите.

До кога е отворен трансфер периодот? До кога може да се носат засилувања во екипите? Јас како што знам 48 часа пред почеток на првата утакмица од Супер Лигата најдоцна може да се пријави нов играч. Ама нешто мртов ми е периодот, никој не менува ништо во екипите и си викам да не е продолжен и рокот за трансфери? Конечно СуперЛига и поинтересни дуели (y)

Уште само 1 недела и ке има вечно дерби,се надеваме во присутство на 2 навивачки групи... :)

Дали се знае од колку ќе се игра Работнички - МЗТ и дали ќе се игра во парк за сигурно?

ах тито тито, 2 години "сами" во лига, се врати Работнички и.....

Богами, каква компилација може да се напраи од 1991 па до ден денес со судиски одлуки против МЗТ. Само нема време за такви плачи-пичка муабети пошто знаеш - додека кучињата лаат, караванот си врви! ;)

Нека ми ја даде некој целата утакмица ќе направам и јас видео со сите грешки во полза на Работнички. ;)

Абе толку знаење имаат судиите што не ви е јасно.
А и не знам што толку плачење, сте изгубиле сте изгубиле, големо чудо. И во Парк пак ќе изгубите.
Него ако барем еден судија суди како што треба Рајковиќ во 1/4 ќе добива исклучувачка, максимум 2/4 и тоа на секоја утакмица.

Еве ти и едно бонус видео.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom