Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mn mirno na tribini ne go ocekuvav ova od FA
Друго се клубови а друго репрезентација.
Ете јас барам во Битола репрезентација и Пелистер, како и сите други.
Не не, имаше доста критики и зошто немало публика на натпреварите од Еврокуп на пример.
Јас немам ништо против тоа репрезентацијата да иде и во други градови, ама полека малку. Најмногу ме нервира тоа што зборат луѓе што воопшто не биле на некои од тие натпревари(или воопшто натпревари во Скопје) што биле баш онака ''пеколни" во Скопје, а ги имало бајаги.
Па немале можност да бидат, кој играл АБА лига и Еврокуп освен МЗТ. Лига на шампиони ракомет сега се прави историски успех. За што би одел некој што не е од Скопје на пеколен натпревар на клуб од Скопје?
Работнички се реванширале за поразот против Куманово и тоа со победа на нивни терен.
Интересен меч, Работнички имале +9, но Куманово со 3 тројки по ред израмниле. Еднаш Радуле, два пати Паран. На крај не можеле слободно да погодат и тука нека си ја бараат вината за поразот.
Кумановци, зажаливте за купувањето на Костески?![]()
Па незнам, мислу дека вакој беше:"Штрумфовите договорија ферка....", "пу, пу ... не се важи"Много лошо Костески....што да кажам човекот неможе под кош да се снајде Кнежевиќ се иживљаваше.Супер атмосфера полна беше салата 5000+ гледачи,ама Мандиќ до кога вака бе???Промашува Работнички 18 секунди до крај тргаме у напад и овој шутна преку човек одма,на 12-3 секунди до крај на мечот,ненормален!
Работнички имаше добри пароли со штрумфови,ако има некој фото нека ги стави,се однасаше на ферката на Кумани и Фемили така?![]()
Много лошо Костески....што да кажам човекот неможе под кош да се снајде Кнежевиќ се иживљаваше.Супер атмосфера полна беше салата 5000+ гледачи,ама Мандиќ до кога вака бе???Промашува Работнички 18 секунди до крај тргаме у напад и овој шутна преку човек одма,на 12-3 секунди до крај на мечот,ненормален!
Работнички имаше добри пароли со штрумфови,ако има некој фото нека ги стави,се однасаше на ферката на Кумани и Фемили така?![]()